gbk_log_25jan.JPG

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

1.Laget på tur og 3 Debutanter på hjemmebane!

13. sep. 2011, 10:57 av Håkon Nerdrum

1.Laget med ok start og en Hjemmedebut det lukter svidd av!

1.Laget var på langtur til Bodø og det var jammen meg så vidt vi rakk flyet! Etter mye om og men, fikk vi tilslutt med oss kulene våre.

Vi starter 1.serien med bra spill fra alle og vi samler seriene våres mellom 203-249 og gjør 877 totalt som er meget bra! Vi tar den serien med 3-0.
Neste serie fortsetter vi å spille bra og gjør 842 totalt og vinner også denne 3-0! Nå trenger vi bare 1 poeng til for å vinne kampen og da Magnus og Bjørn Arild spiller uavgjort på sitt banepar, må Tommy sette en dobbel i siste ruta for at vi skulle ha en sjanse og det gjør han! Da Polar spilleren ikke får til og sette sin dobbel så vinner vi vårt par med 1 pinne og vinner da også totalen med 1 pinne. Det betyr 8-0 til oss etter 3 serier og seier. Siste serien ser det ut som om lufta har gått helt ut av oss og vi spiller så dårlig at det ikke er verdt å nevne noe om. Vi vinner kampen 8-3 og vi får seieren vi kom for.

Hjemme i vår nye lekegrind Bowlingsenteret spiller 2.laget mot Lillehammer der vi har med 3 debutanter for klubben. Disse er Henry Arnesen, Or Aviram og Jocke Biehl. Or banker seg igjennom sin hjemmedebut og gjør 992 på sine 4 serier noen som er en helt ok debut! Dette gir han 248 i snitt på sine serier. Tidvis bra spill fra de andre på laget også sikrer en godkjent 10-2 seier.

Nå er vi klare for 2.ligarunde som er allerede førstkommende helg og der satser vi på og sanke inn enda mere poeng! :)