Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Jørn Andre vant klubbmesterskapet

13. des. 2014, 20:18 av Odd Larønningen

I suveren stil og med en margin på 176 pinner (på 6 serier) vant Jørn Andre Ålgårdstad i dag årets klubb-mesterskap. På andre plass kom Thomas Rode Hansen med 1177, mens Odd Larønningen havnet på tredje med 1157.

13 stk. stilte til start i årets mesterskap som ble spilt fra kl.10.00 lørdag morgen.
Premieutdelingen var på Kinarestauranten kl.17.00 på kvelden. Etter at maten var fordøyd ble de 3 på "pallen" premiert med pokal/diplom/vin til vinner og vinflasker til 2 og 3 plass. Jørn Ardre ble også vinner av en trip-teller for høyeste serie (256). Knivsett gikk til Svein Arne Trengereid for minst avvik på sine serier. Lommelykt til Jan van Dam som trøstegevinst og Down Town Champion-skjorte til Gerd Kjeldsrud som klubbens Vestfoldsupporter.