Lillestrøm Bowling logo.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

I kveld var det ekstra moro å være Lillestrøm Bowlingklubb

29. sep. 2022, 00:42 av Freddy Haraldsen

I serieåpningen for Oslo-ligaen hadde vi hele 10 spillere i aksjon, tre lag med til sammen 36 serier.

Lagscoren for alle våre tre lag ble i sum helt fantastiske 6.995 og dermed et snitt for klubben på hele 194,3 i kveld, gratulerer til alle de 10 spillerne som var med på dette, Ulla, Brit, Knut, Linda, Bjarne, Jo, Thomas, Arild, Daniel og undertegnede.

Jeg vet ikke sikkert, men antar dette snittet fort kan være i nærheten av klubbrekord med så mange spillere i aksjon ????

Lillestrøm 1 og Lillestrøm 2 møttes i et internt oppgjør på Metro, der førstnevnte dro i land alle 5 poengene og inntok tabelledelse i 2. divisjon med et snitt på 207,2 for laget. Poengene kom slett ikke gratis, og Lillestrøm 2 hadde kveldens nest høyeste lagscore med et snitt på 182,8. Veldig surt å ikke hente noen poeng med en så flott lagscore.

Arild ble kveldens mann med hele 862, veldig bra. Jeg vil i tillegg trekke frem Ulla, som spilte 599 på sine tre serier, og bykset opp til nummer 2 på klubbens snittliste, bare Daniel er bedre med sine 211,75 i snitt så langt i år. Knut, med hele 607 på sine tre serier, gjorde også et byks på snittlisten, og nærmer seg nå 190.

Lillestrøm 3 var på Holmen og slo Red Crown 3 med hele 4-1 og en lagscore på flotte 2.314. Dette holder også til en foreløpig tabelledelse i 3. divisjon

Jo ble kveldens mann ute på Holmen med fine 783 på fire serier, tett fulgt av Thomas med 768 og Bjarne med 763, veldig godt prestert av både laget og alle tre spillerne våre der ute, gratulerer.

Lillestrøm har også fått en knallstart med ledelse og full pott i Landsligaen 3. divisjon etter fire kamper

Laget, denne gang bestående av Daniel, Marius, Jo og Arild, var i Sarpsborg på søndag. Der spilte vi to kamper, møtte henholdsvis Fossen 1 og Fossen to. Vi gikk seirende ut av begge kampene og vant henholdsvis 7-5 og 11-1. Dermed inntok laget tabelledelse med 8 poeng og full pott på fire kamper, klare til ny runde 22. oktober, da med to kamper i Moss.

Det skal nevnes at Daniel var i en klasse for seg denne helgen, debuterte i Lillestrøm-drakta med over 215 i snitt på 8 serier, og lå etter det en stund på 5. plass i snitt på landsbasis, dog nede på en 26. plass etter kveldens runde i Oslo-ligaen, meget sterkt i tøft lag. Ulla ligger som nr. 106 på den samme snittlisten så langt, blant de 1.000 spillerne som foreløpig er med på listen.

Klubbmesterskapet på Hamar lørdag 15. oktober, vi må forhåndsbestille fra menyen i restauranten

Vi er fortsatt 13 spillere påmeldt til klubbmesterskapet, men mulighet for at ytterligere to stiller på startstreken, det er veldig bra ????

I restauranten på hotellet, der vi også skal ha premieutdeling, har de et ønske om at vi alle forhåndsbestiller fra en forenklet meny for kvelden.

Det er lagt opp til en 2-retters middag med hovedrett og dessert. I pakken vi har bestilt ligger det to drikkeenheter (øl, vin eller brus) pluss kaffe til desserten. I tillegg til dette har vi vært så heldige å få sponset en drikkebong til hver i baren etter middagen. Drikke ut over dette bestilles av den enkelte spiller i baren på restauranten, gjelder både under og etter middagen.

Menyvalget er:
Hovedrett, en av følgende:
Bacon BBQ Burger
Fersk norsk hamburger med sprø bacon, O'Learys BBQ saus, smeltet ost, kremet aioli og stekt løk. Serveres med pommes frites.

Classic Caesar Salad
Romanosalat, grillet kyllingbryst, cæsardressing, krutonger og parmesanost.

Fish ´n Chips
Sprøfritert torskerygg med tartarsaus, grillet sitron, toppet med fritert persille. Serveres med pommes frites.

Bourbon BBQ Ribs
Saftige baby back ribs glaserte med O'Learys BBQ saus, toppet med syltet jalapeño, vårløk og koriander. Serveres med coleslaw og pommes frites.

Classic Steak - Ytrefilet
Grillet ytrefilet serveres på klassisk vis med rødvinssaus, bearnaisesaus, tomat-og løksalat med pommes frites.

Dessert, en av følgende:
Cheesecake
En klassisk ostekake servert med knuste Oreo, toppet med bringebærcoulis og salt karamellsaus.

Chocolate Brownie
Brownie med sjokoladeis, nøttecrumble, krem og sjokoladesaus


Drikkebestilling og eventuelle sauser til maten, ordner vi ved bordet i restauranten.

Jeg trenger en tilbakemelding fra alle som skal være med, gjerne på e-post, med hensyn til hva dere ønsker fra overnevnte meny. Jeg trenger også å vite om det er noen allergikere, eventuelle veganere eller andre med spesielle behov.

Vi ser frem til et spennende klubbmesterskap og mange nye, spennende ligakamper, men før det møtes vi til trening igjen neste mandag!

Freddy ????