Lillestrøm Bowling logo.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Oppsummering fra klubbmesterskapet 2022

16. okt. 2022, 00:53 av Freddy Haraldsen

Årets klubbmesterskap gjennomført, både innledende runder og stegfinalene ble noen thrillere!

Bjarne og Knut åpnet innledende med å sette et skikkelig skremmeskudd med 213 og 210, men det holdt ikke hele veien denne gang. Det ble i stedet Mats som tok opp kampen med suverene Arild og Daniel (826 og 814 i innledende), og dermed var trioen klare for stegfinaler. Vi andre, Kjell, Jens og undertegnede, i tillegg til Knut og Bjarne, hadde ikke den rette flyten på Hamar.

På damesiden spilte Brit stødig som bare det i innledende, og dro med seg Linda og Ulla til stegfinalene. Ragnhild som spilte i par med Freddy, og som økte litt for litt gjennom innledende, nådde ikke helt frem denne gang.

I stegfinalene ble det to jevne oppgjør i første steg, begge sto og vippet helt til siste ruta. Mats og Daniel lå faktisk helt likt inn i 10. rute, der Daniel klinket til med ei høne og avgjorde. Jentene, Linda og Ulla, hadde et minst like spennende oppgjør, der Linda til slutt trakk det lengste strået med 160 mot 158.

I siste steg, selve stegfinalen, fikk stødige Brit et tidlig overtak mot Linda som hadde litt stang ut. Brit ga seg ikke før hun landet på 187 i den avgjørende serien, meget sterkt resultat etter en lang dag, og hun forsvarte dermed tittelen som klubbmester. Gutta hadde på sin side et langt jevnere spill i sin stegfinale, der de vekslet om å ha føringen gjennom hele serien. Arild holdt konsentrasjonen oppe og vant med knappest mulig margin, 217 mot Daniels 216, meget sterkt av begge.

Vi må dermed gratulere Brit og Arild som årets klubbmestere, samt Daniel, Mats, Linda og Ulla, for en fantastisk innsats i mesterskapet. Vi andre er nødt til å øve litt mer før neste års klubbmesterskap. På vedlagte bilder ser dere de glade trioer på topp i både herre og dameklassen.

Når det gjelder Hamar som sted for årets klubbmesterskap, så må vi takke hallen for godt forberedt opplegg, flotte baner, god service og veldig lite feil underveis. Teamet med Rune i spissen gjorde en flott innsats. På hotell Victoria, der vi overnattet, var alle rommene klare til oss når vi kom tidlig på formiddagen, og vi hadde en flott middag på O’Learys der Knut og Bjarne sto for premieutdelingen. Kvelden ble avsluttet med en uhøytidelig shuffle-turnering, der Roar, Bjarne og Ragnhild dro i land en knepen finaleseier over Ulla, Knut og Freddy. I den konkurransen ble nemlig årets klubbmestere parkert allerede i innledende, og måtte ta til takke med en bronsefinale ;-)

Dager som dette gjør at vi setter ekstra pris på samholdet og livet i Lillestrøm Bowlingklubb, og gjør samtidig at vi allerede nå ser frem til nye klubbmesterskap i spennende omgivelser. Mange tok også til orde for at vi nå må få til å få arrangert vår sedvanlige juleturnering i samarbeid med Marianne og Geir i hjemmehallen vår. Det vil vi helt sikkert sette i kalenderen om ikke altfor lenge.

Takk til alle deltakere som gjorde dette arrangementet til en veldig hyggelig opplevelse, både sportslig og sosialt

Vi sees igjen på trening mandag :-)