S-strike.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

ny sesong

11. aug. 2010, 20:23 av Linda Olafsson

Viktige beskjeder

Vanlig trening fra tirsdag, 17. august kl. 18:30. Nå starter hard trening for sesongens liga start.
1. serieomgang ,11-12. september nærmer seg fort. Lagene skal taes ut og kriterier skal settes før 1. september. For de som har trent i sommer er torsdag den siste treningen som starter kl. 20:00.

Umbro damers første kamp er i Kongsberg mot Sølvkula kl. 11:00. 3. div herrer spiller i Larvik. Klokkeslett ikke fastsatt. Veteran laget har kamp mot Valdres 13-19.sepember(telefonliga). Veteranliga er forbeholdt de som ikke spiller på umbro eller 3. divisjonslaget. Sørlandsligalag er enda ikke påmeldt.

Kontaktpersoner for landsliga 2010/2011 er:
Umbro damer: Linda
3.div: Ivan
Veteran: Linda

For de som enda ikke har betalt lisensen, husk å bruke www.bowling of finn info på din side. Så enkelt som å sette ditt navn i "SØK".

Vi skal i gang med ny sesong. Vi ønsker at alle får informasjon om kommende sesong. Men av erfaring har vi forstått at ikke alle følger med. Ikke alle leser E-mailene jeg sender og som følge av dette har vi bestemt at hjemmesiden vår og facebook er info organene vi vil bruke. Info tavlen vår i hallen er også flittig brukt av styret. Vi ber derfor medlemmene å følge med her. Vi ønsker å spare tid på "opplysnings oppgaven" og heller bruke kreftene der det trengs. Denne og flere beskjeden er også å finne på hjemmesiden vår.