S-strike.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

2. serierunde

24. sep. 2010, 02:22 av Linda Olafsson
5 mannslag.jpg

Umbro damer

Første hjemmekamp ble det full klaff.
Det ble en seier og et tap i 2. serierunde for Sørlands-Strike damene første hjemmekamper.
Vår første hjemmekamp vant vi over Arctic Strike fra Tromsø. Kampen gikk greit. Arctic Strike er det andre laget som hadde rykket opp denne sesongen. Første serie vant vi begge banepoengene. Vi hadde 3-3 før siste serie. Vi tapte begge banepoengene i 4. serie, men med totalen i vår favør vant vi 7-5.
Andre kampen skulle starte rett etterpå. Vi spilte mot Trondheim som er et av de beste lagene i divisjonen. Igjen tok vi begge bane poengene i første serie. Her var det virkelig spennende. Trondheims laget viste rutiner og lagspill som vi kunne ha hatt nytte av. Vi ledet lenge over Trondheim. Vi fikk 2 banepoeng til, men tapte totalen. Det resulterte i 4-8 til slutt. Vi måtte ha hatt totalen for å vinne.
Dagens dobbelkamp var ingenting lik det vi var vant til å spille. Det ble 4 1/2 timer spill uten pause og mat. 8 tøffe serier med høyt tempo tar på. Vi har for tiden ingen fordeler av hjemmehallen vår, da forholdene ikke er stabile nok. Det er krevende å holde seg konsentrert på forflyttninger og kulebytte i 2 strake kamper.
På tabellen ligger vi på en grei 5. plass, men lagene har ujevne kamper spilt. Det er 2 uker til neste runde og vi må nok i hard trening skal vi overleve i Umbro.
Spillere i begge kamper var:
Amanda Olafsson, Kristin Nilsen, Merete Haukom, Mathilde Klungland og Linda Olafsson