Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Nyheter

Nils Chr storspilte i 1. cupen

1. sep. 2016, 08:55 av Karl Olav Gundersen

Med seriene 194, 225, 218, 233, 289 og 208 tok Nils Chr seieren i den første Arendals cupen. [les mer]

Arendals cupen

17. aug. 2016, 09:47 av Karl Olav Gundersen

Puljene begynner å fylles i de første cupene. Cup 1 og cup 3 kun ledige plasser på pulja kl 19:30. M... [les mer]

Sesongen 2016/17 er igang

5. aug. 2016, 00:00 av Karl Olav Gundersen

Arendalscupen starter opp 30.aug.
Trening på torsdager fra kl 16:00

Arendal Open 2016

18. jan. 2016, 21:09 av Karl Olav Gundersen

Seier til Arendal både i dameklassen og herreklassen.
[les mer]

Sørlandsliga runde 5

27. okt. 2015, 23:15 av Karl Olav Gundersen

I denne runden møtte begge Arendalslagene Vennesla 2 og Vennesla 3. [les mer]

Ligarunde 3 Herrer

25. okt. 2015, 21:43 av Karl Olav Gundersen

Arendal spilte to kamper på Down Town i denne runden. Første kampen var mot Grenland. [les mer]

Ligarunde 3 Damer

25. okt. 2015, 21:39 av Karl Olav Gundersen

Kampen ble spilt som telefonliga mot Munken fra Trondheim. Arendal vant 9-3 og tok dermed 2 tabellpo... [les mer]

Arendalscup 3

25. okt. 2015, 21:31 av Karl Olav Gundersen

Odd Helge Føreland fra Evje vant denne runden av Arendalscupen med 1335 i score på 6 serier. Truls f... [les mer]

Veteranmesterskapet i Kongsvinger

25. okt. 2015, 21:21 av Karl Olav Gundersen

I år reiste Svein, Johan, Torunn, Jan J og Karl Olav til Kongsvinger for å spille Veteranmesterskap.... [les mer]

Sørlandsliga 4. runde

25. okt. 2015, 20:54 av Karl Olav Gundersen

I denne runden spilte begge lagene mot Vepsa og Vepsa 2. Arendal mot Vepsa endte med full pott til V... [les mer]

Sørlandsliga 3. runde

30. sep. 2015, 08:55 av Karl Olav Gundersen

Denne runden ble spilt i Vennesla for begge lagene våre. I første kampen spilte Arendal mot Vennesla... [les mer]

Ny oljemaskin

29. sep. 2015, 16:42 av Karl Olav Gundersen

Bowlinghallen vår har gått til anskaffelse av helt ny oljemaskin. Og den fungerer veldig bra. Etter ... [les mer]

Arendalscup 2

29. sep. 2015, 16:32 av Karl Olav Gundersen

Denne gangen ble cupen vunnet av Nils Chr som spilte 1316. Svein kom på andre plass med 1206. Dobbel... [les mer]

Ligarunde 2 Herrer

28. sep. 2015, 17:27 av Karl Olav Gundersen

Herrene spilte to kamper i helga. Det ble to poeng mot Sørlands-strike, og uavgjort mot Vepsa 2 [les mer]

Ligarunde 2 damer

28. sep. 2015, 16:45 av Karl Olav Gundersen

Damelaget vårt var på tur til Hønefoss og spilte mot Ringerike 2 om lørdag. Det ble 4 banepoeng, men... [les mer]

Arendalscup 9

7. sep. 2015, 16:10 av Karl Olav Gundersen

Den siste Arendalscupen, som spilles i April er nå utvidet til to puljer. [les mer]

3. sep. 2015, 21:44 av Karl Olav Gundersen

Martin Lien har nå begynt i klubben vår. Han har i flere år spilt bedriftsbowling for Kitron. Vi øns... [les mer]

Sørlandsligaen er igang

2. sep. 2015, 07:45 av Karl Olav Gundersen

Da er første kampen ferdig spilt. [les mer]

Arendalscupen 2015/2016

1. sep. 2015, 10:28 av Karl Olav Gundersen

Vi har hatt en stor interesse for cupen denne sesongen, og utvider derfor til tre puljer. Første pul... [les mer]

Arendalscupen 4 tirsdag 14.desember

16. nov. 2010, 19:17 av Therese Krogh

Fra og med denne cupen prøver vi å få til 2 puljer, en kl 17.00 og en kl 19.30

Landsliga 1.divisjon damer 5.serieomgang

15. nov. 2010, 19:07 av Therese Krogh

Damelaget fikk med seg 2 poeng etter helgens 2 kamper mot Solør og Glåmdal [les mer]

Lag NM Trondheim 3.-7.11.2010

10. nov. 2010, 19:02 av Therese Krogh

Herrelaget gikk ikke videre fra innledende runde, det gjorde derimot damelaget, som endte på 11. pla... [les mer]