Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

STØTT BOWLINGKLUBBEN

25. mars 2009, 08:54 av Inge Sneberg

Bli med å støtte bowlingklubben. Vi trenger all den støtte vi kan få for å stille med lag i både 2. og 3. divisjon. Her følger flere muligheter for å melde deg opp på Grasrotandelen.

Fra 1.mars i år kan du som spiller spill hos Norsk Tipping selv bestemme hvor litt av overskuddet skal gå. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner (5%), som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Her kan du se hvor mange som støtter Blue Strike Bowlingklubb, og hva vi har tjent.
https://www.norsk-tipping.no/page?id=486 />
En forutsetning er at mottakeren er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Blue Strike Bowlingklubb er registrert i Frivillighetsregisteret og vi håper derfor at så mange som mulig av våre tilhengere vurderer oss som sin mottaker. Dette koster deg ingenting og kan bli et godt supplement til en utfordrende klubbøkonomi for oss. Når du tipper vil du bli spurt hvem du ønsker skal motta din grasrotandel -vi håper du da svarer Blue Strike Bowlingklubb!

Andre måter du kan knytte Blue Strike Bowlingklubb som din grasmottaker:

Norsk-tipping.no:
Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter grasrotandelen. Her kan du søke opp den mottakeren/klubben du ønsker å støtte og enkelt knytte deg til.

Norsk Tipping Mobilspill:
Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side deretter Oppdater. Deretter kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

SMS:
Send kodeord GRASROTANDELEN <organisasjonsnummer> til 2020. Eks GRASROTANDELEN 984713398 (dette er Blue Strike sitt org.nr).

Kommisjonær:
Søk opp den mottakeren du ønsker å støtte på grasrotandelen.no/ norsk-tipping.no – skriv deretter ut strekkoden og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp mottakeren for deg på terminalen.

Mer informasjon finner du
www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Vi håper på din viktige støtte!

NB: Husk å også be venner og bekjente som ikke allerede har tilhørighet til en annen klubb om å støtte oss! ALLE MONNER DRAR.