Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

MEDLEMSMØTE 16/9 - 2009

20. sep. 2009, 23:05 av Inge Sneberg

Vi hadde møte på onsdagen og vi var 5 som møtte. Vet det var kort frist for noen og skal bli flinkere til å gi beskjed i god tid neste gang! Vil komme med info på denne siden litt oftere etter hvert...

AVTALE MED HALLEN:
Vi forholder oss til den avtalen som vi inngikk i juni og her gir det fordeler for de som betaler lisens og kontigent til klubben. Er i dialog med hallen om å kunne oppevare bagene med kuler og sko i hallen for de som ordner seg fordelskort!

REKRUTTERING:
Ellers så legger vi opp til å få til en kveld hvor vi får 3 baner fra kl 17 til kl 20 og kan tilby GRATIS spill for barn og ungdom mellom 8 og 18 år. Trenger flere fra klubben som stiller. Det vil komme en artikkel i avisene i løpet av uka hvis alt går i orden.

LOKALLIGA:
Vi har også meldt på 2 lag i lokalligaen i år, og det er undertegnede som skal styre resultatservice i år. Det blir onsdagene som blir dagen for dette og det er for de som har betalt lisens og som ønsker å samle serier.

NYE SKJORTER:
Vi har fått noen tilbud og har bedt om prøver fra et firma på Stokmarknes, men det har ikke vært lett å få tak i dem. Hilde tar over saken og vi kommer tilbake når vi vet mer. Regner med at det vil koste fra kr. 200,- til kr. 250,- pr. skjorte og dette må hver enkelt koste selv. Gi beskjed om DU skal ha og hvilken størrelse?

KLUBBMESTERSKAP:
Det er ønske om å få gjennomført klubbmesterskap for 2009 i løpet av høsten, og at dette skal bli en årlig hendelse. Her må vi få avklart en del forhold med hallen før vi kommer igang!

NORDLAND TOURNAMENT:
Det er flere som var med i Svolvær og noen har ønske om å dra til Tromsø i slutten av oktober. Er det flere som ønsker å være med så gi beskjed! Ellers så oppfordrer vi flest mulig av medlemmene til å delta, husk at lisens og kontigent må være betalt for å delta. Sjekk hjemmesia te PolarTeam for oversikt over turneringene og resultater; http://klubber.bowling.no/polar_team_bk/ />
OPPFORDRER ALLE TIL Å STILLE OPP PÅ SØNDAGENE OG ONSDAGENE FOR Å TRENE OG KANSKJE "SJABBE" LITT OVER EN KAFFEKOPP, FOR DE SOM DRIKKER DET DA!