Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Seriestart

11. sep. 2011, 19:46 av Rune Barmark

Årets sesong er i gang med gode resultater fra begge lagene.

Bodø 2 startet sesongen med bortekamp mot Fauske der de vant med 8-4 banepoeng. Etter en nervøs start med 2-1 tap i første serie (695-688) løsnet det for spillerene. Vår debutant Hallgeir Olsen ledet an laget med sin serie på 208 og laget vant 2-1 i andre serie. Totalt sett ble det godt spill på laget med 2902 i pinnefall som utgjør 181,37 i snitt på laget! Absolutt godkjent. Banens beste var uten tvil Per Steinar Jensen med 809 poeng!

Bodø 1 startet sesongen med lokaloppgjør mot Bodø 2. Som fovententet stakk Bodø 1 av med seieren. Likevel fikk Bodø 2 med seg et lite banepoeng i første serie når to av spillerene på førstelaget mistet hodet fullstendig. Det løsnet skikkelig i siste serien med 898 poeng. Totalt ble det 11-1 serier til Bodø 1 og landet til slutt på meget gode 3172, bare 28 pinner under pari på hele laget.

Kveldens store spiller er uten tvil Steinar Andersen med hele 959 poeng! Det er ikke tvil om at Steinar er i meget god form for tiden. Vi skal ikke spekulere i om hva denne mannen spiser, eller om det rett og slett bare er motivasjon han fikk når han ikke var god nok for 1. Divisjonsspill for en annen klubb her i byen. :-)

Alt i alt en god helg for begge lagene som kan ta med seg selvtillit til neste serierunde allerede neste helg. Begge lagene møter Rana BK som kan gi fra seg god motstand.