Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Resultater NT Narvik

27. sep. 2011, 22:32 av Rune Barmark

Jorid med sterk 3.plass i dameklassen

Nordland Tournament ble i helgen spilt i Narvik med 52 påmeldte spillere der bare to var fra vår egen klubb.

Rune innledet på en 6. plass og 1295 (+30). Han noterte seg for sin høyeste serie så langt i sesongen med 277, kun et litt høyt treff i fra 300. Rune røyk ut i andre runde med spill rundt par der kutten var på 620. Ikke overraskende høy cut på puljen på lettspilte baner, men både flaks og flyt var fraværende i samtlige tre serier. Totalt endte det på 10.plass i Narvik for Rune

Jorid startet noe tregt på fredag kveld, men som det viser seg spiller hun seg alltid opp på morgenpuljen på lørdagen. Hun endte på 1085 (+30) som gjorde at hun var beste damespiller og seedet som nummer èn før semifinalene.

Der tok hun seg lett videre med bare 518 på tre serier i en gruppe preget av nerver og dårlig spill. Tove-Mette (PolarTeam) tar seg videre som sistemann på mesterlig vis ved å sette dobbel og åtte i siste rute og endte fire poeng foran Hilde Heikkilæ (Blue Strike). Gleden og overraskelsen i ansiktet hennes var ubetalelig og viste hvor stor glede og engasjement denne sporten kan gi. :-)

I første karusellfinale står det nettopp mellom Jorid og Tove-Mette. Ingen av de spiller god bowling og det er Jorid som går seriende ut av duellen med 149-141 etter en uheldig bom på Tove-Mette i rute åtte. I andre runde blir Jorid kastet på brutalt vis ut av turneringen når Andrea og Tone spiller 213 og 181 mot Jorids 134.

Alt i alt er det gode resultater av klubben i helgen og lover godt foran neste serierunde. Neste turnering er i Sandnessjøen 21-23 oktober.