Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Klubbmesterskapet 2018

8. sep. 2018, 14:28 av Gaute Skar-Hovde

I dag ble klubbmesterskapet singel/double 2018 Haram Bk avholdt på Brattvåg bowling, og det ble mye bra spill!

Det skulle spilles 4 serier innledende og de tre beste skulle gå videre til en liten karusellfinale.
Det var bra spill både i innledende og i finalespillet, til tross for at profilen var sunset strip, som er en challenge profil med en ratio på 1:3,3.

Etter første serie hadde Tom et lite forsprang på resten med en 225- serie. I andre serie fortsatte Tom med bra spill, 225 igjen, men Gaute tok innpå med en 236- serie. I tredje-serien spilte alle litt lavere, kun en spiller kom over 200. I siste-serien viste Tom at han var klar for finale, Gaute også, og med en høy serie så spikret Ole L 3- plassen og var også klar for finalespill. Ove kom på 4. plass, mens Michal kom på plassen bak, kun 7 pinner etter Ove på grunn av en sterk sisteserie. På 6-plass kom Linda, som er første kvinnelige deltager i Klubbmesterskapet i Haram Bk.

I semifinalen var det jevnt halveis, men både Tom og Gaute avsluttet sterkt, og dermed måtte Ole L gi tapt. Så var det finale mellom far og sønn. I finalen merket man at banene var blitt en del tørrere, så man måtte flytte langt venstre. Tom hadde mange bra kast i finalen, og med 246 (med hcp) mot 205 (med hcp) ble han klubbmester 2018.

I double var Gaute og Ole L overlegne og vant med 1711 (på 8 serier).

Gratulerer til alle vinnere!

Profil:
http://patternlibrary.kegel.net/PatternLibraryPatternGraph.aspx?ID=711&VIEW=COM