Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Sesongstart mot Ulstein

14. sep. 2018, 19:38 av Gaute Skar-Hovde

Torsdag kveld var det klart for serieåpning mot Ulstein i Ulsteinvik.

Det ble en anspent aften i byen som løper fra resten av verden torsdag kveld. Allerede før kampen startet merket man nervøsitet, litt på grunn av at det var første kamp på en stund, og mye på grunn av at profilen var rundt 38 fot - og helt flat.

Halvveis i første serie stoppet ene baneparet (bane 5 og 6), og vi måtte bytte til ett banepar der ansatsen var langt tråere (bane 1 og 2). Vi tapte første serie 3-0.

I andre serie spilte vi litt bedre, men fortsatt ikke bra nok. Enda mer banefeil førte til mer venting, og mye irritasjon blant vertene, mens vi holdt fokus. Vi vant fortjent andre serie 0-3 med en margin på 32 og 57 pinner.

I 3. serie ble det lettere, og vi vant 0-3 med en score på nesten 800. Da ledet vi altså 3-6 før siste serie og trengte med det kun 1. poeng for å vinne kampen.

Vi ligger godt an og leder med nesten 100 poeng på hvert banepar halvveis, men så stopper bane 3 og 4, og vi må flytte tilbake til 5 og 6, der ansatsen var såpeglatt. Vi klarer likevel å kontrollere inn seieren og vinner overlegent. En fin snuoperasjon med andre ord.

Best av alle var Tom, med 833. Veldig bra lagscore også, 3002, og over 3000 er veldig bra på en flat profil.

Bowling.no:

https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/VisKampRes.php?kamp=100790 />