Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Kjempehelg!

24. feb. 2019, 13:35 av Gaute Skar-Hovde

I helga var det klart for kamp mot Munken 3 og 4 på lørdag, og Molde 2 på søndag. Om vi skulle ha en sjanse på medalje, måtte det sankes mye poeng.

Lørdag klokka 10, etter at banene var oljet og bowlingspillerne hadde varmet opp, skulle vi spille kamp mot munken 4. I første serie slo vi til med 824, som var mer enn nok for å vinne 3-0. Vi senker oss litt i andreserien, men vinner likevel greit 3-0. I tredjeserien øker vi litt igjen, og vinner 3-0 atter en gang. Det gjør vi i sisteserien også, så da ble det en viktig 12-0 seier.

Beste spiller ble Gaute med 869, og lagtotalen ble 3086.

Så var det en liten pause med oljing av baner og spising av mat, før tøff motstand ventet (mot munken 3 om jeg ikke skrev det). Vi startet kampen bra med å vinne 3-0 i førsteserien. I andreserien var det meget jevnt, men med mye striker i de to siste rutene, vant vi 3-0 igjen. I tredjeserien tar vi 2 poeng, og dermed er kampen vunnet. Dessverre dabber vi av i siste serie og taper 3 banepoeng der.

Beste spiller ble igjen Gaute, med 857. Lagtotalen ble 3068.

På søndag, etter nok en helgedag med vekkerklokka på, skulle det spilles enda en viktig kamp; denne gang mot Molde 2. Vi starter igjen bra med 3-0. Vi fortsetter igjen bra, med 3-0.
Og gjerrige som sunnmøringer flest, lar vi ikke moldenserne få med seg et eneste poeng hjem. Det var nok fordi vi spilte en veldig bra kamp, faktisk den beste noensinne, det ble lagrekord med 3287! Altså over 200 i snitt på sesongens siste hjemmekamp. Hele tre av fire spillere var over 800, og vår beste spiller ble (igjen) Gaute, med hele 930!
Det må også nevnes at Roar fikk ny personlig bestenotering, med 827! Gratulerer!

Neste serierunde, og siste for vår del, er bortekamper mot Heimdal og Orkla 2 om to uker.

Resultater fra denne runden:
https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/index.php?sesong=2018&Id=1273 />