Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Siste serierunde

11. mars 2019, 16:05 av Gaute Skar-Hovde

Nå i helgen skulle vi spille våre to siste ligakamper denne sesongen, mot Heimdal og Orkla 2. Vi stilte med Ole J, Ove, Tom og Gaute.

Første kamp skulle spilles mot Heimdal en veldig tidlig lørdags morgen. Etter å ha venta lenge utenfor halle, ble det omsider åpnet, og vi kunne gjøre klar kuler og slikt.
I første serie spilte vi bra, men det holdt bare nesten på begge baneparene, slik at vi tapte 3-0. I andreserien vant vi med knappe 3 pinner på det ene baneparet, men tapte på det andre. Da lå vi under 5-1 etter 2 serier, men vi hadde fortsatt en liten sjanse. Den forsvant da vi tapte 3-0 i tredjeserien også. I sisteserien vant vi knapt på det ene baneparet, og på det andre ble det en sjelden uvagjort, så vi tok totalen også.
Det ble jo da et kjedelig 8-3 tap. Lagscoren ble nok en gang over 3000, og beste spiller ble Gaute med 848.

Etter det ble det en lang dag i Trondheim, før vi søndag klokka tolv hadde reist til Orkanger for å møte Orkla 2. Vi startet ikke bra, med tap på 6 og 11 pinner. I andreserien tar vi oss sammen og vinner 3-0. Vi fortsetter maken i tredjeserien, og trenger dermed bare ett banepoeng til for å vinne. Det er ikke mer enn vi får, Tom og Ole J sørger for at vi avslutter serien med en 5-7 seier.
Lagscoren ble rett over 2900, og beste spiller ble Tom, med 766.

Da var sesongen over for vår del, selv om de andre lagene har en kamp igjen.

Resultater fra helgens kamper:
https://www.bowling.no/ligaspill/resultater/index.php?Id=1273&sesong=2018&runde=17567 />