Orkla BK logo - fisken.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Flott seriestart!

29. sep. 2013, 00:04 av Gaute Hoff
last ned.jpg

Full pott i helga :)

Det ble en god start på sesongen med seire for begge Orklas lag på lørdag. Vårt førstelag vant 8-4 over Dora. Etter en litt treg start med tap 3-0 i første serie kom vi sterkt tilbake og dro i land en relativ komfortabel seier.
Noe av det samme skjedde i kampen mot Verdal. Vi kom litt tregt i gang og lå under 1-5 etter de 2 første seriene. Så løsnet det og vi vant de 2 siste seriene 3-0. Alt i alt en god og overbevisende avslutning på kampen. Laget fungerte godt og moralen var høy selv om vi kom bakpå i starten av kampene. Kjell var best mot Dora med 847 og Roger ble best mot Verdal med 868.

Orkla 2 var spente på hvor gode Molde 2 var, men det ble ganske raskt klart at Orkla var ganske overlegne. Alle spilte godt og det ble tilslutt en deilig 12-0 seier. Søndag var det Haram som stod for tur. Orkla 2 åpnet sterkt og avgjorde kampen allerede i 3. serie. Tilslutt ble det en 8-4 seier og 2 velfortjente poeng. Høyt spill av alle på laget, spesielt på lørdag. Klaus ble vår bestemann med pene 779 og 777.