Orkla BK logo - fisken.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Ny serierunde

14. okt. 2014, 00:45 av Gaute Hoff
sint kule.jpg

Tre hjemmekamper samt veteranoppdatering.

Runde 3 starter med 3.divisjonskamp mot Heimdal 2 klokka 1400. Her har jeg godt håp om poeng, selv om det nok kan bli ganske jamt. etterpå blir det kamp mot Heimdal 3. I denne kampen trot jeg på seier og 2 poeng.
I 2.divisjon tar vi mot Rana søndag kl. 12.30. Rana er et lag vi ikke har møtt før og de har ikke spilt kamper i serien ennå, så det er ikke lett å spå utfallet av denne kampen. Lar hjemmebanefordelen være utslagsgivende og tipper på at vi lar Rana dra poengløse hjem.

Veteranlagene har kommet godt i gang med serien og Orkla veteran har så langt en seier, en uavgjort og 2 tap. Med dette ligger de midt på tabellen. Litt for varierende spill hittil, har god tro på forbedring etter hvert. Enkelte strålende serier, men vi ser ut til falle litt sammen etter gode serier.
Orkla vet 2 har spilt 3 kamper. 2 seire og 1 tap og ligger mist på tabellen med en kamp mindre enn de fleste lagene. Jamn spilling har så langt gitt god uttelling. For å hevde seg mot lagene i toppen må nok pinnefallet øke litt, men det er ikke langt til toppen.

Vi spiller kampene kl 1800 på torsdager.