Orkla BK logo - fisken.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

KM-lag og veteran.

13. nov. 2017, 13:52 av Gaute Hoff

God uke for Orkla BK

KM-lag er over og vi må si at det ble en suksess for både klubben og hallen. Lite banefeil og effektiv feilretting, bra!
Sportslig så ble det et flott mesterskap for Orkla. Vi stilte med 2 lag. 1.laget bestod av Hilde Marie, Bjørn, Rune og Gaute. Knut, Lene og Magne var på 2.laget. Kjell var reserve.
Kvalifiseringsrunden ble svært spennende. Førstelaget startet svakt, men spilte seg oppover resultatlista de neste seriene. Sum ble 2287. De endte på 3.plass og dermed finalespill. Hilde Marie ble best med 788.inkl. Hcp
Andrelaget åpnet bedre enn førstelaget, men klarte ikke riktig å henge på teten. De endte til slutt på den ekle 7.plassen og røk ut av finalespillet etter at siste pulje var spilt. Pinnefall:2135 Lene ble best med 815 inkludert Hcp. dette var den fjerde høyeste score blant alle spillerne i innledningsrunden! Best ble forøvrig (vår) Andreas Engan Aas (TBK) med 863 inkl.Hcp.
Finalespillet ble svært spennende. Laget (Munken) som ledet etter innledende slet i førsteserien og mistet forspranget sitt allerede der. Orkla og TrX vekslet på å ha ledelsen og bakfra kom Verdal. Så før siste serien var det 4 lag som kunne vinne. TrX dro det lengste strået og vant men totalsummen 4549 foran Orkla med 4502. Verdal ble nr 3 og Munken nr 4. Beste spiller i finalespillet ble Gaute med 811.
I dameklassen var det bare 3 lag og TBK stakk av med en suveren seier.

Det ble en seier og et tap for veteranene denne uka. Førstelaget vant sin kamp 4-0 etter at alle denne gangen fikk over 600. Best denne gangen ble Rune med 662. Andrelaget tapte sin kamp 0-4. Bestemann ble Magne med 531