Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Klassemesterskap C

5. april 2011, 17:35 av Trond Nilsen

Da endte det med 4. og 6. plass på klassemesterskap C i Oslo.

Da var klassemesterskap C over for i år. Vi var 6 stk som reiste til Oslo og Veitvet Bowling for og spille. Vegard, Thomas, Trond, Harald, Øivind og Helge var de som tok turen. Sverre skulle også vært med men han måtte desverre trekke seg pga problemer med ankelen.
Vi kom inn på lørdagen ca 13.30 og skulle spille kl 15.00 men det var bare to av os som klarte og komme til finale spillet på lørdagen. da var vegard på 7. plass og Vegard på 10. plass. Trond endte på plass 27. Harald på 29. Øivind på 70 og Harald kom sist på 93 plass. Om dere vil se listen så henger denne opp ned i hallen slik at helge ligger på 1. plass. :)
Vi hadde en kjempekoselig kveld på lørdagen med god mat og mange latterkuler etter vitser og historier fra Helge og Øivind.
Kl 10 på Søndagen startet PP finalen opp Både vegard og Thomas vartet opp med til tider bra spill men det rakk ikke helt opp selv om begge rykket oppover på listen. Vegard endte til slutt på en fin 4. plass mens Thomas måtte nøye seg med samme 6. plassen som i fjord.

Takk for en fin tur gutter.