VSB-2018.png

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

ÆRESMEDLEM

25. mai 2023, 09:16 av Joey Guzon
Erling Nystuen - Æresmedlem 2023.jpg

Kjære Erling!

Vi i styret, og resten av klubben, ønsker å benytte denne anledningen til å uttrykke en kjempe stor takk for din utmerkede innsats som sekretær i 13 år. Du meldte deg inn i klubben i 2008, og i 2010 ble du valgt inn i styret som sekretær, et verv du på grunn din helse sa fra deg ved årsmøtet i mars i år.

Under alle disse 13 årene har du lagt ned et solid stykke arbeid, og holdt medlemmene informert om alt det vi trenger å vite, og litt til.

Du har vært vår kontaktperson overfor bowlingforbundet
og vennskapsklubbene våre, samt hovedsakelig den som har hatt dialogen med ledelsen i hallen. Du har stått for årsberetninger, årsmøteprotokoller, utsendinger ved ajourhold av klubbens vedtekter etc etc. Du har satt opp terminlister, hatt ajourholdet av snitt- og handicap oversikter og stått for resultatoversikter og diverse invitasjoner, alltid med en artig kommentar ved utsendelsen. Dine kunnskaper er savnet, og vi er svært takknemlige for at du fortsatt er tilgjengelig for bistand når det trengs.

Vi håper at vi fortsatt vil holde kontakten, og at du vil ta turen innom hallen en gang i blant. Hjertelig takk for jobben du har utført, og at du er den du er❣

Et enstemmig styre utnevner deg herved til Æresmedlem i Veitvet Seniorbowling!!