Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Våre Umbro gutter fortsetter der de avsluttet forrige sesong.

13. sep. 2009, 21:09 av Tron Bråten

Gutta våre feide all motstand til side i årets første serieomgang. Alle de tre Trønderlagene ble utklasset. TBK måtte reise hjem etter 9-3, umbro historiens andre 12-0 seier kom over Dora og Munken måtte se seg slått 11-1. Vanvittig moro....
Etter helges storspill vil vi helt sikkert få høre hvor lettspillt det er på Hamar. Men du skal uansett hvor lettspillt det enn er, kaste kula. Se bare her:
Snitt i kampen mot TBK 224- mot 204. I kampen mot Dora 225 mot 201, og mot Munken hele 235 mot 195. Kanskje ikke så lett for våre motstandere alikevel!!!!!
Resultatene viser at selv om det er lettspillt så må det alikevell spilles god bowling, noe våre gutter viser til det fulle. Vår styrke må være at vi har "masse" kjempegode bowlere. I kampen mot TBK gjorde "lillegutt" Christer 833 etter seriene 276. 278 og 279, i denne kampen slet Erland noe, men kom alikevel tilake i neste kamp mot Dora og spilte kjempesterke 794. I den sise kampen var det Tor Inge som slo til med "hederlige" 719. Med andre ord: vi er aldri sikre på hvem av våre gutter som spiller best, eller "dårligest." Det eneste vi er sikre på ja det er at de alle på en god dag er helt rå....
Selv om jeg nå bare har nevnt de beste i hver av de tre kampene så er ikke de andre gutta langt unna. For første runde sett under gir laget ett snitt på hele 228. Det blir meget spennende å følge guttene i neste serie runde, da de skal ut på flytur til Vestlandet. Her blir det matcher mot Mascot og Cross. Kan vi håpe på 4 poeng i de to kampene også? Vi ønsker uansett Stian og hans "hær" lykke til.