Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Resultater 2. serierunde.

20. sep. 2009, 18:37 av Tron Bråten

UMBRO.
Mascot - Briskebyen:
Hjemme på Hamar ventet vi spent på reslutatene fra denne kampen. Mascot tapte jo som kjent alle sine tre bortekamper forrige helg. Undertegnede var defor meget redd for hva de skulle finne på når de kom hjem til egen hall. Men da telefonen kimte og 2- 10 seier ble meddelt var det bare og juble rett ut. Et meget godt resultat av gutta. Nok en gang var Christer best av våre med gode 705. De andre fulgte bra med og kun Tor Inge spillte vel kanskje litt under pari denne gangen.

Cross - Briskebyen.
I forkant av dagens kamp mot Cross var ikke "redselen" like stor, men vi vet alle at bowlingkula er rund, og at bortehaller ikke er å spøke med. Etter resultatene og dømme var nok ikke føre i hallen det enkleste heller, men enda en gang klarte de å vinne 10 av banepoengene og dermed var 2 nye kamppoeng sikret.
Som nevnt over, var Tor Inge litt under pari i går. Dette likte han nok ikke noe særlig og klinket dermed til med solide 737 i dag. Med seriene 279, 237 og 221 var han kampens klart beste spiller. Så hvis det var noen som slengte med kjeften i går ja da kan de vel kanskje bare lukke den i dag.......... i dag var det vel kanskje bare Stian av de andre som flugte opp med godt spill. Fra Tor Inges 737 og ned til..... med 529 er det hele 208 pinner. Vi glemmer enkeltresultater for denne gangen. 2 - 10 på bortebane er en skikkelig triumf og en lagseier.

På tabellen ligger vi nå på topp med 10p. Solli har også 10p, de har også spillt 3 hjemmekamper, de har også spillt 2 bortekamper, de har også møtt de samme lagene, de har 18 banepoeng og vi har 44. 44 av 60 mulige banepoeng, 10 av 10 mulige kamppoeng vitner om en meget bra sesongstart for laget. Vi gleder oss til fortsettelsen.

1. div. avd. B
Lørdagens hjemmekamp mot Elverum skulle vise seg å bli en meget jevn kamp. Etter at vi vant første sereien med 90p klarte vi å tape begge de to neste seriene. Kampen endte dermed med 2-2, noe vi vel ikke kan si oss helt fornøyd med. På papiret sillte vi med et godt lag og hadde vel regnet med å hale i land alle poengene. Men Elverum med Ole Andre og Terje gav oss meget god motstand, og når vår yngste og vår nest elste ikke var helt i slag måtte vi nøye oss med "bare" 2 poeng. Vi får heller glede oss over Kyrres gode 687.

3. div avd B.
Etter 10p på de første 3 kampene skulle 3.laget denne runden ut på langtur til Hønefoss. To kamper mot Ringerike sto på lørdagsplakaten. På resultanene kan det virke som om denne turen ble litt lang..... begge kampene endte med 4-0 seier til Ringerikerne. Men vi er sikre på at laget kommer sterkere tilbake i neste serierunde.



Jeg vil til slutt minne dere alle om vår turnering Briskebyen Open. Dette er også et WC kval, og turneringen starter opp nå førstkommende fredag. Så langt er det få Briskebyere på startlisten. DETTE MÅ DERE GJØRE NOE MED.
For at puljene skal bli spillt må det være min. 6 deltagere. Håper derfor at dere vil melde dere på slik at vi unngår avlysninger.