Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Ny serierunde, nye laguttak.

29. sep. 2009, 21:58 av Tron Bråten

Umbro.
Umbrogutta har til nå vært godt i siget. Det blir derfor ingen endringer fra det laget som var i Bergen og Stavanger og som kom hjem med full pott. Helgen inneholder to vansklige bortekamper mot Larvik og Gokstad, samt en hjemmekamp mot Arctic. Hvis våre spillere har dagen vil de være meget vanskelige å slå, men de møter god motstand og må kjempe knallhardt for å få med seg poeng hjem til Hamar. Hjemme er vi normalt gode og bør "føre" kampen mot Arctic.
Mitt tips er at laget sikrer 5 av 6 poeng denne helgen...... men jeg kan jo ta feil...........

1.div:
Denne helgen er det tre hjemmekamper mot lagene fra Troms Bowlingkrets. Det vil bli tre spennende kamper, men hvor jeg håper og tror at laget får med seg 9-10 p. Vi stiller på papiret med et meget godt lag og om alle viser det de er gode for er det ikke mange lag i avdlingen som skal kunne slå dem på hjemmebane.
Julius debuterer for laget denne helga og de andre som skal spille er: Kyrre, Arne Svein, Rolf, Tron August og Lars. I søndagens kamp byttes Lars ut med Thore.

3 div:
Henning får med seg Henning, Kent og Vegard denne helgen. Det skal spilles to hjemmekamper mot Ringerike 4 og Valdres. Etter tabellen å dømme blir ikke dette helt enkelt, men etter å ha sett flere av gutta på trening i kveld er jeg optimist. "Er skråsikker" på at flesteparten av de 8 poengene kan føres på våre gutter.

I og med at jeg på lørdag drar til Tyrkia for en 10 dagers golfferie,(sol og sommer) vil jeg allerede nå ønske alle lagene lykke til i helga.

HEIA BRISKEBYEN.