Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Ny serierunde.

15. okt. 2009, 20:36 av Tron Bråten

Det næmer seg helg og serierunde nr 4. Vårt Umbrolag skal på bortebane møte Drammen Tgr. og Solli. De samme spillerne som til nå har tatt full pott, skal igjen ut å forsvare serieledelsen.

Lørdag kl 11.00 braker det løs i Drammen. Jeg har på følelsen at dette vil kunne bli en jevn kamp, men med den formen som spillere våre har vist så bør de kunne dra i land seiren i denne kampen. Mitt tips er seier til oss med 4-8. Men våre gutter skal passe seg mot Drammenserne som til nå bare har fått med seg 4p.

Fra Drammen går turen til Veitvet og toppoppgjør mot Solli. Hjemmelaget med "fullt" mannskap er en meget vanskelig oppgave og får de spillet til å gli er de like vanskelige å slå hjemme som det vi er. Men som den evige optimist jeg er, så håper jeg at vi skal kunne klare å få med oss et poeng. Stå på gutter, det er her dere kan vise hva dere er "lagd" av og kanskje legge grunnlaget for en ny umbro triumf!!!!!!!!!!!!!

2. laget skal for første gang denne sesongen ut på tur. For fire av spillerne er det avreise kl. 05.00 lørdag morgen. Siste og elstemann i laget Rolf har allerede dagen i forveien tatt turen hjem til Trondhjem får å besøke mamman sin..... For oss Briskebyere er det kjempemoro at Lars Perry har sagt ja til å bli med turen. Så vidt meg bekjent er det veldig lenge siden han har vært på langtur med "sine egne" bowling kuler. Kjempetøft og jeg gleder meg vikrelig til turen. De tre siste spilleren som farter nordover blir da Thore, Tron August og undertegnede.
Lørdag møter vi først Orkla deretter TBK 2, før vi setter kursen for Molde og søndagskamp. Det blir nok en tøff tur men som tidligere nevt er jeg en optimist og håper derfor at vi skal kunne få med oss mellom 6 og 9 poeng på turen..........

3 laget har også bortekamp, men turen er ikke veldig lang, i og med at det er Bekkelaget som står for tur. Med andre ord et skikkelig hjemme derby. Med Kyrre i slag og begge Henningene i toppform og med Vegard som har viste meget bra spill spill på trening her om dagen skal de kunne klare å hale i land 4 poeng på "bortebane".

Heia Briskebyen og dere alle ønskes en meget god bowlinghelg.