Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Lag NM

22. okt. 2009, 20:18 av Tron Bråten

Ja da er NM for lag i gang i Bergen. Mascot startet bra men med en tung siste serie havnet de rett under par. Mye tyder derfor på at forholdene vil kunne endre seg drastisk i løpet av de tre seriene.

Men vi Briskebyere drar alikevel over til Bergen med godt mot, og stiller med to lag. Målet vårt er jo klart medalje med 1. laget mens vi på andrelaget i første omgang tar sikte på å komme til mellomspillet.1.laget er det "vanlige" med Stian, Erland, John, Tor Inge, Christer og Sean. Med det spillet disse gutta har vist den siste tiden er jeg glad for at det er Stian og ikke jeg som skal plukke ut de spillerne som skal starte opp..... Håper bara at han vleger rett.........Men som sagt med disse gutta i stallen vil det ikke bli lett.
Da er det mye enklere på 2. laget for her stiller vi uten resere. De 5 som skal delta er foruten meg selv, Arne Svein, Anton, Rolf og Tron August. Under kveldens veteranliga spilte "gamlekara" meget bra og endte på 3374. Rolf var klart bestemann med godt over 750 ,og de to andre fulgte bra med. Ser helt kalrt at det vil bli andre forhold i Bergen, men......

Aldri lett å tippe resultater i denne sporten men jeg drister meg til å tippe topp 6.

1. Briskebyen
2 Frogner
3 Solli
4 Mascot
5 Vågan
6 Gokstad
Larvik bør vel også kunne hevde seg opp imot disse 6.

Mine tips vil jo selvsagt gå litt i Briskebyens favør, men som leder i en klubb med så mange unge lovende gutter ville det bli fullstendig feil og ikke tippe dem øverst på pallen.
Så gutter stå på dere har klart det før.

Vil ellers ønske alle spiller en meget god NM helg.

LYKKE TIL.