Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

6 serierunde .

28. nov. 2009, 20:13 av Tron Bråten

Selv om vi HELT på egenhånd tok ut laget ble Solør for sterke for oss i vår egen hall............

Ja da er årets første hjemmetap et faktum. Solør tok skalpen vår og reiste østover med begge poengene. Et godt kjempende bortelag tok føringen fra start og vant to første rundene med 3 mot 1.
Før siste runden var det da bare 4-0 seier som kunne redde æren og gi oss uavgjort og 1p. Det begynte bra og det så lenge ut som om gutta skulle klare akkurat det. Med trippel i sin 10 rute ville Christer kunne avgjøre om vi skulle få det det ene poenget. Han startet med den første, men med 9 i andre kastet var håpet ute. Gjermund satte sine tre X og avgjordet det hele for Solør.

Flere av gutta slet teknisk i dag, og det var vel bare Sean med sine sterke 701 og Stian med 654 som får "helt" godkjent i dag. For Tron August ble det en tøff Umbro deby, han kom inn for Tor Inge i andreserien, fikk aldri helt flyt i spillet sitt, og slet gjennom hele serien. Vi har tidligere sett hva Tron August kan prestere og ønsker han herved lykke til ved neste korsvei.

Alle Solør spillerene gjorde en god innsats, men det er spesielt morsomt å se på Andreas. Ungutten blir på sitt lag bare slått av årets norgesmester og på vårt lag er det bare to spillere som "klår" han. Kjempebra Andreas, du vil få mange flotte stunder i bowlinghallen i årene som kommmer. Det skal bli gøy å følge med deg videre.

En overraskende seier til Drammenserne over Solli gjør at det nå pr. i dag står tre lag øvert på tabellen med 18p. Det blir derfor spennede se resultatet av morgendagens hengekamp mellom Gokstad og Solli. Kanskje det kan bli nok et overraskende resultat denne helga????


Vårt 3. divisjonslag har i dag spillt 2 kamper på Gjøvik. I den ene ble det tap 3-1 mens den andre endte 2-2. Bra spill av alle på bortebane, og best av våre var Rolf med meget godt spill i begge kampene.

Ligaspillet tar nå pause til etter nyttår, men med masse turneringer i desember vil nok de fleste få bowlet seg mette den nærmeste måneden.
Vil også ønske alle velkommen til vårt eget Romjulstreff som starter opp den 18/12.