Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

7 serierunde og godt nyttår

7. jan. 2010, 00:38 av Tron Bråten

Vil begynne med å ønske alle våre medlemmer et riktig godt nytt år, og måtte det bli et godt bowlingår for oss alle!

Vi innledet det ny året med avslutning av Romjulsturneringen. Vi hadde litt mindre deltagelse i år men turneringen gir oss alikevel noen kroner i overskudd slik at vi også dette året har noen kroner å starte opp med -:)
Det var mye bra spill fra mange, men jeg vil først og fremst få gratulere Bjørn Einar Rudshagen med seieren. Hans 300 serie i matchplayet var strålende.
Det var også artig at August klarte å spille seg helt frem til det første steget, selv om han der måtte bite i gresset for Runar Almestrand. Gratulerer så mye. Vi hadde flere spillere som markerte seg bra i turneringen og det lover jo godt for resten av året.

Ny serierunde står for tur til helga, og den ser slik ut for våre lag:

Umbro:
Gutta skulle egentlig til Tromsø og møte Arctic X, men siden Christer er i Finnland og spiller, er den kampen utsatt til søndag 24 januar.

1 div.
Her er det 3 bortekamper, flytur til Tromsø samt biltur til Finnsnes.
Flyet letter fra Gardemoen kl. 08.00, lander i Tromsø ca. kl 10.00, deretter setter vi oss i leiebilen og kjører til Finnsens for å møte Sten- Jonny og gutta der, det skal bli artig å spille mot dem igjen. Det blir også spennede, men vi håper å spise en bedre middag i Tromsø utpå kvelden med i allefall et par poeng fra dagens kamp i bowlingbaggen????
På søndag venter to kamper, en mot Arctic Strike 2 og en mot Skarven. Når vi setter oss på flyet håper jeg at bowlingbaggen har fått ytteligere 5 til 6 poeng. Det vil med andre ord si at 7 - 8 poeng på borteturen vil være mitt tips for denne serierunden......
De som skal ut på turen er foruten meg selv, August, Thore, Lars Perry og Rolf.

3 div.
Laget har en hjemmekamp på lørdag mot Lillehammer. I denne kampen spiller Henning, Henning, Vegard og Bjørn. Drister meg til å tippe en 4 poenger her......
Søndag drar de til Drammen for og møte 3. lagene til Brage og Drammen Tgr. Bortekamper er alltid vanskelige men jeg tror at gutta er i form og drar med seg minst 6 av poengene hjem til Hamar. Det blir litt endringer i laget i forhold til lørdag i og med at Kent kommer inn i stedet for Bjørn til disse to kampene. Ønsker laget god tur og lykke til.