Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Spennende serierunde for alle våre tre lag,

5. mars 2010, 21:37 av Tron Bråten

Endelig er det ny serierunde og Umbrolaget dro midt på dagen i dag til Trondhjem for å spille tre vanskelige bortematcher denne helgen.

Solør og Solli skal som kjent ut på samme turen, og etter mitt syn kan mye bli avgordt der oppe. Jeg tviler sterkt på at alle de tre topplagene drar fra Trondhjem med full pott og 6p. På papiret vil nok TBK som er blitt betydelig svekket, bli den enkleste motstanderen for alle de tre bortelagene, men når turen går til centrum av byen og doratrappene skal bestiges ja da begynner alvoret. Jeg går så langt som å tippe at det laget som forlater denne hallen med 4 poeng, ja de har gullet halveis rundt halsen. Vårt lag er igjen det vanlige i og med at Stian er tilbake. Tron August var nok nær en plass i stallen denne gangen også, men for hans del var fly- og båtbiletter til Vågan allerede bestillt så det ble nok noe avgjørende for vårt laguttak denne gangen. Men en styrke for Briskebyen denne sesongen er at vi har 7 meget gode spillere, Vi satser derfor på at det er vi som "hopper" ned trappene i Dora med alle poengene. Lykke til gutter, Vi norlandsfarere og alle andre Briskebyerne venter spendt på resultatene fra Trondhjem.
2. laget som også kjemper i toppen av tabellen, og som kun trenger to poeng for å sikre en sølvmedalje skal ut i de to desidert tøffeste bortekampene for året. Med denne uttalelsen går det vel frem at det skal bli vanskelig å holde Vågan bak seg på tabellen. Men vi skal kjempe med nebb og klør, og en ting er sikkert; vi drar nordover for å kjempe hardt for poengene.
Men det som etterhvert opptar meg mest nå, ja det er turen fra Svolvær til Sandnessjøen med hurtigruta. Det ser ut til at værgudene ikke er med oss i og med at det er STORM i sikte,,,,,, vi har heldigvis vær vår lugar på den 16 timer lange turen sørover, noe som igjen betyr at vi har vært vårt bad med egen toalett!!!!!!!! DET blir j...... spennede å møte Mosjøen.
Laget består av 4 gamlinger og en "junior". Tipper at lagoppstillingern blir som følger: Anton, Thore, Tron, Rolf og med August som ankermann. Forholdene i hallene blir nok en stor utfordring, hva vi møter, ja det hvet vel ingen....
For 3. laget er det hjemmederby mot Bekkelaget. Laget er Vegard, Sindre, Kent og Kyrre. Gutta bør være gode nok til å sikre 4 poeng og nærme seg toppen på tabellen.......... Lykke til gutter.