Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Serierunde 11.

9. april 2010, 17:45 av Tron Bråten

En meget viktig helg står foran oss Briskebyere. Og forhåpentligvis henger umbrogutta fortsatt med i gullkampen etter at helgens kamper mot Solli, Larvik og Gokstad er unnagjordt. Det blr tre spennende kamper, og ingen ting er avgjordt på forhånd. Men skal gullet til Hamar må alle de tre kampene vinnes. Da blir det forhåpentligvis ren finale i Solør i siste omgang.
2. laget møter Sofiemyr, og kankjse skal vi la Fredrik få være med på laguttaget denne gangen :)
Følgende spillere skal benyttes i de to øverste divisjonene: Arne Svein, August, Christer, Erland, John, Kyrre, Sean, Stian, Tor Inge, Thore, Tron og Rolf. Siden du ikke ble hørt sist Fredrik, så kan du få prøve å hjelpe oss litt med laguttaket nå!!!!!!
Fra spøk til alvor. 2 laget trenger kun 1p. for å være sikret sølv i årtes 1.div. avd B. Håper og tror at vi skal kunne klare det, i denne kampen. Vågen som leder med 0,5p og har en kamp mindre spillt kunne som kjent allerede etter forrige serierunde gratuleres med opprykk, og mye skal vel til, for at di ikke vinner denne avdelingen også. Men som kjent vi Briskebyere gir oss ikke før alt håp er ute.

3.laget skal ha en hjemmekamp mot Gjøvik samt en bortekamp mot Elverum. Med full pott i begge disse kampene kommer også dette laget meget høyt opp på tabellen. De som skal spille er: Bjørn, Espen, Henning, Sindre og Vegard.
Alle spillerne ønskes lykke til