Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Grand Finale

17. april 2010, 19:45 av Tron Bråten

Ja i morgen skal det hele avgjøres. Forsvarer vi Umbrogullet fra i fjor eller er det nabo`n fra øst som stikker av med seieren dette året?
En ting er i allefall sikkert: det blir i Hedmark.

At det er to lag fra Hedmark som spiller "finale" og skal avgjøre hvor seriegullet skal havne, ja det er stort.
Men slik glød og virak som det det er iferd med å bli i Solør, ja det klarer nok ikke vi trauste Mjøsboerne hamle opp med. Her på Hamar møter de samme 10-12 personene opp hver helg, og neimen om alle heier på laget sitt heller............

Det har vært masse meninger og mye prat rundt flyttingen av kampen i morgen, og praten kommer helt sikkert til å fortsette i tiden fremover også.
Er det i hele tatt riktig å flytte kamper, skal vi vikelig være avhengige av andre land/ ligaer for at vi skal få avviklet våre matcher, i hvilken annen idrettsgren kan du spille for to forskjellige lag? Jeg har vært med på mange diskusjoner rundt dette de siste dagene, og selvfølgelig er det ikke bare rett frem. Så lenge lover og regler gjør det mulig å spille for flere klubber i forskjellige land ja da burde kankje landene sørge for at ting ikke koliderer og da spesielt i slike viktige kamper som det er denne helgen. Hvis de ikke kan klare dette ja da bør vi vel se på om reglene må endres?????
Men denne gangen er det bare to lag det handler om, Solør og Briskebyen, og jeg som leder av Briskebyen BK er sjeleglad for at begge lagene stiller med sine beste spillere.
Se for dere at vi skulle tape for Solør og de ikke hadde med seg Bjørn Einar og "Ole". Eller det motsatte at vi skulle vinne uten at de var med. Da ville det bli prat da i de forskjellige klubbene da!!! dette har vi nå heldigvis ungått.
Nå blr det bare MORO, KJEMPEMORO, de beste møter de beste.Vi var best i fjor, og vi skal forsøke igjen, vi skal virkelig gi Solungene kamp om gullmedaljene. (ja det kan jeg tro det)

Da sesongen startet hadde jeg aldri ville tippe at vi skulle kunne møte Solør i avgjørende kamp. Men det at Briskebyen nå får muligheten til å være det eneste laget som slår dem på hjemmebane denne sesongen og at det attpåtil vil kunne gi oss et Umbrogull, ja det blir herlig.........

Brisekbyen BK med Stian i spissen STÅ PÅ, GULLET VIL TIL HAMAR I ÅR OGSÅ,(kanskje Solungene vil ha det til Flisa også men!!!!)