Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Blir det gull, og beholder vi plassen?

9. april 2011, 00:01 av Tron Bråten

Umbrogutta kjemper om gull, mens 2. laget er på tur til Molde for å berge plasse i 1. div. 3. laget er klar for kval til 2. div.

Ja det er spennende før siste serie runde. Alle våre tre lag er involvert i et eller annet denne våren. Som leder i en av Norges beste klubber er jeg oeg er også nødt til å være optimist.
Umrolaget vil med seier hjemme være godt som sikret sølv, men gullet er også innenfor rekkevidde. Jeg har klokketro på at våre gutter gjør en knallmatch mot Gokstad og haler i land en klar seier. Selvsagt er ingen kamper i den øverste divisjonen lett,, men at vi må regnes som klare favoritter på hjemmebane, ja det er helt klart. Bortelaget stiller vistnok uten Alex og vi må bare håpe at kapteinen vår, Stian kommer seg opp fra sofan/ senga og blir klar til helgas finale.
Tigrene fra Drammen kan avgjøre det hele med seier i sin siste kamp. Solør er motstander,og med sitt beste lG skal de være kapable tilå slå Tigrene på hjemmebane,gjør de det får vivårt andre umbrogull. Som sagt er jeg optimist ogmå da heierpå våre naboer i sørøst. Stå på Solunger hjelp oss frem til det edleste metallet

Med Boysern bak rattet og med Strømmern ved sin side med Libern og Bjørslandern i baksetet nermer vel gutta seg Molde. For å berge plassen tipper jeg det klarer seg med 2-3 banepoeng i morgendagens kamp. Med en god natts søvn og en knall frokost på Hotell Alexandra håper jeg på at gutta klarer den biffen??????????