Hedmark Fylkeskommune.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Ny leder i Briskebyen

4. mai 2013, 10:03 av Tron Bråten

På årsmøte den 30/4 ble Geir Ståle Kristiansen valgt til ny leder i klubben, styret ellers ble uforandret.

Etter mange år som leder i Briskebyen, følte jeg nå at det riktig at andre tok over jobben. Det er i første rekke min jobbsituasjon som gjør at det til tider er vanskelig å gjøre en god nok jobb for klubben.
Det har vært mange gode år, og sett fra resultatene i både liga og også tildels mesterskap, har vi vært en av de aller beste klubbene her i landet. Dette forplikter jo litt, og skal vi holde oss der oppe, bør det kanskje tenkes litt nytt i klubben? Visse ting bør kanskje endres, litt ny giv og glød kan sikkert skapes med blandt annet et lederskifte! Årets liga resultater viser vel muligens akkurat dette.......
En ting er helt sikkert, jeg skal følge med i alt som skjer i klubben fremover, og jeg håper at jeg fortsatt kan være til hjelp i turneringer etc de neste årene. Etter 3 skulder operasjoner de siste to årene,kjennes det nå ut som kroppen endelig er på bedringens veg, og med det håper jeg også å kunne være med å kjempe om plassene på 2. laget neste år. Gleder meg masse til å spille bowling igjen, og gleder meg også til å følge Briskebyen og bowlingen videre.
Vi ses i NM til helga:-)

Tron