Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Øyvind Harang nr 4 i Drammen Open.

20. jan. 2014, 16:23 av Bjørn Sørensen

Drammen Open 2014.

Vi var 3 spillere fra klubben som tok turen til Drammen Tigers sin turnering Drammen Open. Det var 6 serier amerikansk, med 16 beste til finale +4 stk fra early bird og 4 stk fra Turbo i serie 2 og 4. Totalt 24 spillere. Øyvind ble direkte kvalifisert med gode 1464p og 6. plass. Bjørn ble nr. 46 med 1246, han fikk plass i finalen på neste høyeste serie i serie 2 med 276p. Tor-Øyvind var godt med i 5 serier, før det ble bråstopp i 6 serien, han ble tilslutt nr. 43 med 1284p. Cuten for topp 16 ble hele 1424p. I mellomspillet som var 3 serier sto topp 4 over, her gikk det 10 beste videre av 20 stk. Øyvind klarte akkurat og gå videre som 10 mann (683p), Bjørn ble nr.19 med 553p. I semifinalen som var 4 serier lå Øyvind utsatt til etter 2 serier, men kulebytte gjorde susen og han spilte 278p og 269p på det to siste seriene, og var klar for finalespill. Første serien i karusell finalen spilte Øyvind jevnt og godt, han gikk videre med 226p. Arnar fra Frogner og Finn Langeland fra Dr.Tigers knivet om og gå videre til neste runde, Arnar fikk ett overtak i 9 ruta som han beholdt ut serien. I serie 2 var det mye høyt spill , Nicholas(279p) Glenn Morten(278) og Arnar(266p) . Øyvind slet med strikerekkene og fikk 215p. Vi gratulerer med flott spill og 4. plass Vinner av turneringen ble Nicholas Osborg fra Flisbyn BK. Det var totalt 81 spillere med i herreklassen.