gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Tøffe nedrykksregler neste sesong!

23. mai 2011, 17:39 av Kjell Myhre

Så er invitasjonen kommet til neste sesongs divisjonsspill, og her blir det knallhard kamp om å overleve i de ulike divisjonene, og det må nok forventes mye taktikk og utprøvelser av diverse oljeprofiler!

Starter med 2 divisjon hvor det skal være 3 avdelinger mellom 11-13 lag, og hvor 5 direkte rykker ned fra hver og i tillegg 1 lag på diff. av poeng!
I 1 divisjon så rykker hele 7 lag ned av 12 lag i divisjonen!
I umbroen så ble det dessverre som tidligere fryktet at 4 lag går rett ned. Her har forbundet valgt en slik løsning fremfor en form for kvalifisering.

Leder av klubben ( meg sjøl) er jo kjent for å være noe pessimistisk av seg, men nå har han trua på at noen vinner på lotto så vi får kjøpt noen spillere i sommer :))

Må sutre litt mer idag: Alt stiger, reisefordelingen økt med kr. 500,- Lisensen med kr. 50,- og som følge av den Klubbkontigenten, Overgangsgebyret med kr. 100,- Turneringsavgiften med kr. 10,- pr spiller som starter. Potetgullet og.... neida, he he

Norges Største turnering og årets flaggskip for Norsk bowlingsport, Norwegian open er lagt ut på bowlingres og folk melder seg på og siste dagene fylles opp! Denne turneringen inngår i European bowling tour som stopp 14. Og pr. idag er ikke en utlending påmeldt, og kanskje ikke så rart når ikke plakat er lagd, og linken på www.Etbf.eu går til bowling.no og bowlingres.no, ja det var jo innmari smart.....Hvis en ser på de andre som skal arrangere så er det lagd fine invitasjonsider og de står også på Engelsk, ja ja får vel håpe en eller annen utlending finner veien til Veitvet 19-28 august! Sukk