gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Klart for årsmøte + noe mer...

31. mai 2011, 22:56 av Kjell Myhre

Minner om at onsdag 1. juni kl. 19.00 er det årsmøte i hallen. Som vanlig består programmet av regnskap, budsjett, valg, oppsummering av sesongens prestasjoner osv.
Dessuten er det en åpen diskusjon om lag, treningstider og måter, kriterier osv.

Kjell har nå sittet som leder i 9 år og det er synd at ingen har sagt seg villig til å overta denne rollen. Det hadde nok vært sunt med en forandring!

Ellers så er det klubbmesterskap for juniorene som ikke deltok i det ordinære og de feirer sesongavslutningen med pizza etterpå.

Vel møtt!

Av annet nytt så har dessverre Lisa bedt om å bli fristilt. Hun har jo vært eneste jente i klubben som har spilt aktivt de siste par åra så at hun søker etter annet miljø er forståelig. Lisa var veldig lovende som juniorspiller og var allerede på en "brutto" samling høsten 2003 da hun var 17 år, og så tok hun seg noen års pause og har kommet sterkt tilbake som 6 plassen i NM beviste. Klubben har aldri hatt en bedre damespiller og vi takker henne for innsatsen og ønsker henne lykke til videre.

Mai måneds romling sitroner( som er KJEMPESURE) må gis til FS(forbundsstyret i Norges bowlingforbund) på grunn av overgangsreglene som de har vedtatt i forhold til nedrykk og opprykk. De store klubbene med sterk spillestall på toppnivå har vel ikke så mye å klage på, mens små klubber med liten bredde av gode spillere, og som har kjempet tappert for å få spise kirsebær med de store må nå få sine spillere til å blø for klubbdrakta mer enn noen gang! Mange lag i de ulike divisjonene som vil ryke rett ned hadde fortjent en mulighet til å beholde plassen ved at overgangreglene hadde vært helt annerledes enn de bestemte. Det var jo så mange som ønsket at viktige avgjørelser som skulle tas, skulle sendes klubbene først på høring. Fort ting går i glemmeboka!

Påmeldingsfristen er 10 juni og for 1 og 2 divisjonslaga koster jo påmeldingen kr. 10.000,- inkl. reisefordeling, og mulig flere vurderer det dithen at sjansen for å rykke ned er nå så stor at noen velger heller å spille i 3 divisjon....

Det snakkes om at Umbro'n skal bli så veldig mer kvalitetsfull når man går ned til 10 lag. Det er vel mulig at flere gode spillere i småklubber dermed søker seg vekk. Men den beste kvalitet over Umbro'n får man nok ikke før Frogners sine stjernespillere deltar og det kan jo først bli i 2014 dersom de stiller lag i år da. Men Mads du er hjertlig velkommen til oss før den tid: Vi kan nok ikke tilby en Bugatti Veyron super sport, men noen gratis turer med Color line til Strømstad kan vi fikse!!!!

Forøvrig vil nå mange våkne opp onsdag og tilhøre en annen spillerklasse, særskilt vil det bli mange nye B spillere pga at nå er det rankingssystemet som setter grensen for hvilken klasse du tilhører!