gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Sterkt av Erik og Andreas

21. aug. 2011, 23:24 av Kjell Myhre

Så er sesongen kommet for alvor i gang. Etter at mange var skuffet over at Evje Open brått ble avlyst i sommer var det flere spillesugne som hadde sett frem mot Mestern Open i Larvik denn helgen, og 8 spillere fra klubben deltok hvorav Erik Iversen tok en knallgod 2 plass og overraskelsesmannen Andreas Orerød en like super 3 plass. Kjempestort grattis!
Av andre som deltok ble Chris nr. 10, Harald 14, Simen 19, Sven Michael 32, Jan Helge 33 og Thomas 44. Til topps gikk Kulseng jr.

Tidligere i uka hadde vi 3 med i Sofiemyr cup, hvor Erik Iversen ble best av våre med en 18 plass.

Fredag gikk startskuddet for Norges største turnering, Linne Norwegian Open, og her har deltakelsen blitt gledelig stor og mange utlendinger tar turen til Oslo. Harald, Jan Helge og Kjell har forsøkt seg 2 starter hver seg uten å bemerke seg....Vi får sette vår lit til Alex og Erik som prøver seg til uka.

Grenland Open går også til helgen hvor pr. idag det er Thomas og Andreas som er påmeldt fra blåtrøyene!

Ellers så blir Romlecup lagt ut i begynnelsen av uka. Den starter 1. september. Premienivået blir dessverre redusert idet hallen har øket serieprisen, samtidig som forbundet har satt opp turneringsavgiften pr. spiller.

Det er vel på tide at forbundet oppdaterer lovheftet etter tinget i mars, eller ???

Til onsdag starter vi opp med trening for potensielle spillere for både 1 og 2 laget. Vi har som forventa ikke fått tilgang av nye spillere, så vi får se hvordan dette ender til slutt. Startskuddet for serien går 10 september med hjemmekamp mot Cross for Umbrogutta samt 2.laget er verter for Hallingkast.

Juniorene starter også opp med trening til onsdag fra kl. 17-19.

En flott uke ønskes alle!