gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Spennende ligastart!

7. sep. 2011, 22:15 av Kjell Myhre

Lørdag kl. 14.30 er våre Umbrospillere igang igjen og nok en gang gjester lagene Cross og Mascot oss i starten. Cross har vi ikke tapt hjemme for i Umbro'n tidligere, og heller ikke slått borte.... Cross oppnådde sitt beste resultat i ligaen forrige sesong ved å bli nr. 4 hvor de kjempet lenge om medaljer. Gokstad skal normalt vinne denne kampen.

Søndag kl. 10.00 kommer Mascot, og forrige sesong tapte vi nettopp hjemmekampen mot dem, året før der vant vi. Borte så har vi vunnet begge!
Mascot oppnådde 2 plass i ligaen 2008/2009 sesongen men har de 2 siste sesonger kjempet omtrent likt med Gokstad på tabellen, dvs. rundt midten og nedover!
Dette er en kamp som kan gå begge veier igjen, men svært så viktig å vinne denne.

Svært mange i bowling Norge ønsker velkommen tilbake det "gamle systemet" så denne gang unngås heftige debatter og misnøye med forbundsstyret!

Vi har ikke fått noen forsterkninger denne sesongen. Hans Fredrik gikk jo til Frogner og vi får se hvordan vi klarer oss uten ham. Han var vår beste ligaspiller så i utgangspunktet skal det merkes. I forrige sesong ble vi tippet ned av mange, og at en vil være en av de 3 laga som rykker ned vil nok enda flere tippe denne gang. Så er det opp til oss å motbevise det motsatte.
Vårt lag er: Erik Iversen, Harald Årneshaugen, Simen Lehmann, Alexander Halvorsen, Chris N. Sunde og Thomas Undseth.

De mest spennende kampene denne runden finner sted i Trondheimsområdet og da får en pekepinn på om Trøndelag sine 3 lag duger mot de beste i serien.

At Drammen tigers igjen skal gå til topps vil gi høy odds. At Briskebyen tar medalje på 5 året på rad gir langt lavere odds.

Gokstad 2 tar i mot Hallingkast kl. 10.00 på lørdag.
Hallingkast er et jevnt godt lag som endte som nr. 5 forrige sesong. Da slo vi dem 12-0 hjemme. Nå er det ny spillestil og da kan alt skje, men naturlig at Gokstad er favoritter.
Kampen kl. 13.00 mot Ringerike som rykket ned fra 1 divisjon blir nok jevn.
Gokstad 2 stiller med: Ingi Bjørn, Roar, Sven M og Kjell.

Lagene ønskes lykke til og vi anmoder folk om å ta en tur opp i hallen og heie på sine helter!