gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Vi er ikke på bunn ennå!

11. sep. 2011, 11:59 av Alexander Halvorsen

Da er første ligahelg ferdigspilt for Gokstad BK sin del. I umbroligaen fikk vi besøk av Cross og Mascot. Kampen mot Cross på lørdag ble en spennende kamp med mye høy score, men endte med tap for Gokstad sin del da mange av Cross spillerne spilte veldig godt. Laget deres består av to ungutter fra Island som dro mye av den kampen. For Gokstad sin del ble for mange sparebom som gjorde at Cross alltid lå et lite hakk foran i hver serie. Erik Iversen og Alexander Halvorsen med henholdvis 694 og 701 ble de to spillerne som prøvde å dra med seg resten av gjengen. Men vi holdt ikke helt ut. Kampen endte 2-10.

På søndag entret Mascot bowlingbanene i Sandefjord, her ble det en mye jevnere kamp hele veien. Men i dag var det gokstad som lå det lille hakket foran hver serie. Alexander fortsatte sitt spill fra dagen før med 670. Kampen her endte 7-5! (Hurra)

Gokstad 2 fikk besøk av Hallingkast og Ringerike lørdag, og her var det nok noen nerver ute og gikk i de første seriene fordi det var første kamp med ny spillestil og ingen hadde fått testet det ordentlig ut før kampen. Det begynte med mye lav score fra Gokstad sin side, men løsnet etterhvert. Her var det Kjell Myhre som holdt koken med 756. Det skal også nevnes av Roger Johannesen spilte meget godt med sine 876. Kampen endte 4-8!

Kamp nr 2 var mot ringerike, og Gokstad 2 gikk i selv og fant ut at skal man vinne kamper må man spille bedre. Og det gjorde de. Igjen så var det Kjell som ble beste man på laget og denne gangen med over pari, 807. Scoren fra motstanderne var derimot noe lavere enn kampen mot Hallingkast. Kampen her endte 7-5.

Dobbeltparet Erik Iversen og Alexander Halvorsen spilte veldig godt sammen og tok 4 av seks banepoeng i helgen. De to tapene ble med veldig små marginer, 2 pinner den ene kampen og 5 pinner den andre kampen.

Jeg kan også nevne at foreløpig så ligger ikke Gokstad på Jumboplass slik vi er blitt spådd! Det skal vi også fortsette å motbevise:)

Neste helg reiser førstelaget til Solør og Briskebyen og klar for en hard match på landet!

God søndag ønskes alle:)