gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Klart for nabooppgjør

29. sep. 2011, 21:16 av Kjell Myhre

I kampen for å overleve i Umbroen, har Gokstad nå 5 hjemmekamper på rad som kan vise seg å bli svært så skjebnesvangre og 2 av disse kampene finner sted nå i helgen. Lørdag kl. 12.30 kommer de regjerende seriemesterne, Drammen Tigers. Dette bør bli en jevn kamp da flere gokstad spillere har begynt å finne formen :) Vi har tapt begge oppgjørene vi har hatt mot tigrene hjemme i Umbro historien, og faktisk vunnet begge borte! Totale banepoeng har vært 24-23 i favør av Drammen. Forrige sesong ble vår hjemmekamp spilt i midtuken og det var et stort antall bortesupportere og en satte publikumsrekord, men det spørs nå om det blir like folksomt nå!

Vi får håpe at lørdagskvelden blir ganske så hyggelig for gutta og at en er klar til å gi alt mot Larvik søndag kl. 10.00. Dette er en kamp Gokstad med Alex i spissen bør og skal vinne, men jevnt kommer det vel til å bli.

På laget spiller: Alex, Erik, Chris, Kjell, Thomas og Simen.

Vi oppfordrer folk å komme opp i hallen og se 2 så svært spennende kamper.

Denne helgen er det mange øyne rettet mot kampene Briskebyen har mot henholdsvis Solli og Solør, men Hamar gutta tar seg nok av dette!

Ellers så fikk Alex en gledelig beskjed idag om at han er tatt ut til Nordic Youth Cup som spilles kun noen få dager etter NM lag er avviklet i midten av november. Vi gratulerer så mye med uttaket og det er alltid hyggelig å få sendt bort en Romling til sagaøya Island!

Gokstad 2, bestående denne helgen av Harald, Sven M, Roar og Ingi Bjørn skal spille 4 bortekamper på vestlandet og vi får satse på at de har med seg noen poeng i sekken når de lander på Torp søndags kveld.

Spillerne ønskes lykke til, og en fantastisk helg håper vi det blir for alle!