gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Fra glede til skuffelse

2. okt. 2011, 13:39 av Kjell Myhre

Kampen mot Drammen tigers lørdags formiddag starter med en pangåpning for laget og legger grunnlaget for seieren med 4-0 i første serien. De neste to seriene ender 2-2 og en vinner 8-4. Alex spiller som vanlig best av alle, og resten av lørdagen blir bare kos, blant annet så vinner Liverpool også.

Men så kommer søndagen hvor det er klart for kampen som en absolutt skulle vinne for en hver pris, nemlig mot Larvik! Det starter med 2-2 i første serien og hvor det lå og vippet begge veier hele tiden. I den andre serien så vinner Larvik fortjent 3-1 og i siste har de marginene på sin side slik at det blir 2-2 og kampen ender med tap for oss 5-7. Larvik kunne med sine supportere slippe jubelen løs, mens Gokstad lå rett ut.... Larvik har dermed klatret over nedrykksstreken, mens vi nå er helt sist.

At Alex er laget av kjøtt og blod som oss andre fikk vi se. Og heldigvis er det sjelden kost at han har en så dårlig dag.

Et hjemmelag skal takle sin egen oljeprofil, men vi har flere spillere som har en jobb å gjøre frem til kampene mot Orkla, Trondheim og Munken om 14 dager.

Av andre kamper denne runden, så gikk Briskebyen på en smell mot Solør, og dette medførte en svært så jevn tabell både i topp og bunn.

At nøyaktig kampresultat er vanskelig å tippe på forhånd er sikkert, expertisen klarer heller ikke mer enn sånn ca. 1/6 riktige.

Nå nærmer det seg lag NM i midten av november på Hønefoss, og iflg. terminlista så skal flere arrangere KM før dette, også vår krets(VTBK)Men det er vel litt å tro på julenissen, da KM ikke har vært arrangert på flere år. Dessverre klarte heller ikke kretsen å arrangere KM singel tidligere i år, og nå kan en vel si at klubbene og hallene ikke ønsker et slikt arrangement å legge skylden på dem, men det skulle være enkelt å arrangere et KM i en eller annen form, f.eks. uten finalespill og arrangert kveldstid. En krets har ikke så mange oppgaver at dette skulle vært en selvfølge å få til, og en må mulig spørre seg om nødvendigheten av å ha kretser, eller om en kunne ha slått sammen noen!

Neste helg er det full fart på konkurransesiden igjen, og en har World cup kval på Hamar hvor det ligger an til høyt spill som vanlig der og en må nok et godt stykke over 1300 på 6 serier for å kvale inn til finalen på søndagen. Pr. idag så har vi 3 påmeldte: Alex, Simen og Erik

Veitvet arrangerer samtidig Solli Open og Andreas skal prøve seg der.

Og ikke nok at disse 2 krysser samtidig, så gjør jaggu meg Larvik Open det også, og de minst reiseglade kan derfor også glede seg, og her deltar vi med flere, og spennende å se hva Emilie klarer i Juniorklassen.

Alle må ha en fortreffelig uke :)