gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Trønderne kommer!

14. okt. 2011, 16:48 av Kjell Myhre

Utrolig viktige kamper denne helgen! Vi starter lørdagen med å ønske Trondheim velkommen(endret tidspunkt) etter 1 års fravær fra Umbro'n. Trondheim var av enkelte spådd ganske så høyt opp på tabellen, men på 7 kamper så har de like mange poeng som oss og de har ikke tatt poeng borte ennå, så dette kan bli jevnt, men en liten fordel Gokstad. Vi får ha i bakhodet da de besøkte oss sist så klarte vi å vinne 7-5 og scoren var så høy som 2958 mot 3095!!!!

Midt i Liverpool - United så må Alex, Kjell og Thomas tenke på noe helt annet.......Og det er å prestere mot Munken som også har vært borte fra det gode selskap i 1 år. Munken har fått en bra start med Svein Åke Ek i spissen, og er vel antatt det beste "trønder laget" så nok en jevn affære spås.

Om lørdagskvelden har vært hyggelig eller ikke gjenstår nå å se, men mot Orkla kl. 12.30 søndag stiller Gokstad som favoritter. Orkla startet knallbra ved å slå både Solør og Briskebyen, men etterpå har det ikke blitt mer poeng. Dette er et lag vi ikke har møtt før, men de har den gode spilleren, Pål Selvnes som er ranket som nr. 26 i skrivende stund, men tror nok ikke det er nok til å slå de blå!

Nok en gang håper vi de 2 trofaste tilskuerne dukker opp!!!

I reglementet, 5.25.1 og 5.25.2 står det at det er alltid hjemmelagets spillere som starter serien, det er vel greit nok, men når det i 10 ruta skal være slik at bortelagets spillere for fordel ved å avslutte sist så er ikke akkurat det noen hjemmefordel som det burde ha vært!

Etter helgens oppgjør skal det normalt være både Briskebyen og Solli på topp med 13 poeng, men ved full uttelling til Drammen og Larvik vil de puste dem rett i nakken med 12 poeng!

Vårt 2 lag skal ut i en tøff bortekamp mot serielederne, Jarlsberg, lørdag kl. 10.00! Jarlsberg stiller som skyhøye favoritter, men lokaloppgjør er lokaloppgjør.

Stå på Romlinger denne helgen også :)