gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Nedrykksspøkelset henger over Romlingene

16. okt. 2011, 21:25 av Kjell Myhre

Da har vi spilt 7 hjemmekamper og har vunnet 3 og 1 uavgjort og 3 tap. Neste hjemmekamp er faktisk ikke før 5. februar 2012 og vi har kun 3 igjen!
Og det ikke akkurat mot hvem som helst: Briskebyen, Solør og Solli.

I helgen så startet vi med å slå Trondheim 8-4 og vi var høyt oppe, men nok en gang så kommer vi ned på jorda ganske så raskt, da Munken vinner en komfortabel seier. 3-9 på hjemmebane er ikke bra, så en ville så gjerne vinne søndag mot Orkla. Dette ble et spennende oppgjør for spillere og publikum. Det endte ut i 6-6 og kampen under ett så var det et greit nok resultat. Men noen ganger føles det som ikke vi har den lille nødvendige flaksen også før kampene går til vår fordel!

Som ventet vant både Briskebyen og Solli sine kamper og begge har 13 poeng og tok et lite rykk fra de andre. Men fra 3 til jumboplass skiller det kun 3 poeng, så etter nyttår blir det mye dramatikk rundt om, og vi får håpe at vi klarer målet med beholde plassen, men det begynner vel å spøke litt....

Nå tar ligaen pause til 19. november, hvor vi skal til Veitvet å møte et lag vi aldri noensinne har tatt poeng fra, nemlig Solli!

Vårt 2 lag fikk skikkelig bank av Jarlsberg som vant hele 12-0. Og kun 3 poeng er tatt på 8 kamper og en ligger derfor naturligvis under nedrykksstreken med dette laget også! Men heldigvis har en 7 hjemmekamper igjen så man trenger ikke å henge med hue!

Og hva skjer'a til neste helg da?
Jo, da arrangeres Kongsberg Open og så kan man dra til Veitvet å spille Høstmester'n.

Ha en superdunderbra uke alle sammen :)