gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Torsdagens Romling: Sondre Jensen

5. nov. 2011, 12:29 av Kjell Myhre
128.JPG

Det var en fin stemning i hallen denne torsdags kvelden, mye publikum og greier.... Mye skyldes vel at første gang noensinne deltok det flest spillere fra Jarlsberg, og det var jo svært så hyggelig :)

Forrige gang så vant Trond Jensen og nå gikk han rett ut i innledende, men familiens ære og mer enn det, tok hans sønn Sondre seg av.

Han og Chris spilte best gjennom hele kvelden, og de fikk med seg Kjell til finalen som ikke ble så altfor spennende. Kjell hadde brukt opp all kruttet mot Roar i semi'n og endte på tredje, og Sunde tar sin første pallplass denne sesongen i denne cup'n. Stort grattis til Sondre som i tillegg tok hjem seierssjekken også fikk kveldens høyeste serie innledende som ga han muligheten til å bli millionær.....

Neste uke starter lag NM i Hønefoss, og vi stiller med 2 lag, dessverre har Chris meldt forfall slik at første laget blir: Alex, Simen, Kjell, Thomas og Erik. På andre laget spiller Roar, Harald, Ingi Bjørn, Sven M og Andreas.

Hva slags forhåpninger skal vi så ha? Det hadde jo vært moro og fått begge lagene videre til mellomspillet da og en hederlig plassering til slutt hadde vært fint.

Denne gangen tar de 8 lagene som går til finalen med seg pinnefallet fra innledende og mellomspillet, og det gis bonus poeng for seier samt ekstra om lagscoren er over 1000.

Det blir vel ikke de store overraskelesene når medaljene skal deles ut.Forrige mesterskap endte med flere Norgesrekorder, og regjerende mester er Solør.
Både Hans Fredrik og Frode har bronse, til og med 2, fra sin tid i Gokstad, og muligheten for at de får en enda jevere medalje er jo stor da Frogner og Solli er blant favorittene.

Alle spillere ønskes lykke til og den følelsen hjem med medalje rundt halsen er ganske så deilig, som vi opplevde i 2008 og 2009.......