gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Tøff bortekamp venter!

13. nov. 2011, 16:47 av Kjell Myhre

Akkurat ferdig med lag NM så skal en ut i en svært så vanskelig kamp mot Solli som er fremskutt til i morgen, mandag, fordi Alex er jo tatt ut til Nordic Youth Cup på Island.

Vi har aldri vært i nærheten å ta poeng fra Solli gutta noensinne, og det spørs nok ikke om vi må vente en stund til på at det skjer.... Men en kan jo alltids håpe, og mulig en fordel at de sikkert er skuffa over at de for andre året på rad ble uten medalje i lag NM!

I lag NM deltok vi med 2 lag, dessverre kunne vi ikke stille med vårt beste mannskap denne gang og en må si seg fornøyd med å klatre opp fra 19 plass etter innledende, til slutt å ende som nr. 11. Vårt 2 lag ble nr. 37 av 41 deltakende lag. Spillet var vel ikke så veldig bra, men det var svært så mange spillere som spilte langt under enn hva som en normalt er vant til å se dem prestere, og mulig en er bortskjemt med altfor lette baneprofiler til daglig.

Av våre spillere var det Kjell som mestret forholdene best og laget manglet kun 100 pinner for å komme til PP finalen. Det var Frogner med sine klassespillere som tok hjem gullet foran Solør og deretter Metro. I dameklassen vant Trondheim foran Solli og Frogner. Vi gratulerer så mye.

Denne gangen skal Norges bowlingforbund med Rolf Gunnar Bøe i spissen, ha ros for dekningen av arrangementet :)