gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Ingen sensasjon i Oslo

14. nov. 2011, 23:44 av Kjell Myhre

Hadde vi sjans på seier i kveld? Nope, vi ble rett og slett knust og tok fattige 1 banepoeng.

Chris best av våre med 602, mens Kjell som var høyt oppe etter lag NM fikk altfor stor prestasjonsangst når blant annet sportslig leder skulle ta ham i nærmere øyesyn :)))) 463 ble den faktiske scoren på ham. Men flere på laget presterte lant under pari, og at Solli knuser oss med 500 pinner er helt greit. Nok en gang viser Thomas Fagerstrøm glimrende spill på hjemmebane med 714.

Da er serien halvspilt for vår del og vi må nok bruke pausen godt for å komme oss ut av bunnstriden over nyttår. Vi vil da få gleden av å benytte Alexander Larsen som har meldt overgang fra Larvik, og han bør bli en forsterkning på laget.

Solli gutta vil trone øverst uansett resultater til helgen, og de er på gang til å kjempe for å ta hjem seriegullet til Veitvet slik de gjorde det sist i 07/08 sesongen!

Av denne serierundens gjenstående kamper er det oppgjøret mellom Drammen Tigers og Briskebyen som er mest interessant. De regjerende seriemestrene har hatt en forferdelig seriestart og deres tidlige exit fra lag NM var svært så overraskende. Briskebyen fikk plassen foran oss og det var vel heller ikke forventet. Så skal en tippe noe, så ville jeg satset på at Tigers tar hjem seieren da jeg tror de er sugne på å bevise at de er mye bedre enn vist, men jeg tar jo så ofte feil.....

Når det gjelder vårt 2 lag, så skal de være verter for Brage lørdag kl. 11.00, og det får vi håpe blir en severdig kamp selv om vi forrige sesong ble banka hele 0-12 og Bragespillerne hadde et snitt på hele 233!

Når det gjelder Romlecup som skal arrangeres 1 desember, vil den bli lagt ut torsdag førstkommende. Tradisjonen tro så blir det innlagt en extra marsipancup, så vel møtt!

Alex drar til Island på onsdagen og skal delta i Nordic Youth Cup, og vi ønsker han en riktig god tur og håper at han får til spillet sitt.

Ellers så får vi Romlinger bare stå på videre :)