gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Sølv til Chris og Alex i U23 NM

27. nov. 2011, 18:02 av Kjell Myhre

Vi hadde 5 deltakere i årets Norgesmesterskap U23 som foregikk på Veitvet i Oslo i helgen. Det var forøvrig 3 året på rad som det dette mesterskapet ble arrangert, det første i 08/09 var et prøvemesterskap og deltakelsen har i år vært like bra som tidligere, og i gutteklassen var det 46 deltakere. Jan Helge trener masse, men varierer veldig i prestasjonene, og fikk det ikke til denne gang og ble nr. 43, Lasse Veisanen merket nok at han ikke hadde spilt turneringer på en stund, og ble nr. 41. Vårt nye medlem, Alexander Larsen, rotet seg dessverre bort i siste serien med 153 og det var 10 pinner mindre enn han hadde trengt til å komme til semifinalen, men en hederlig 20 plass ble det.

Så er det bare å gratulere Alex og Chris som spiller utrolig bra, og muligheten til å ta gull i double er der før siste serien. Da spiller Chris 220 mens Alex slet og fikk 158, og da havner de rundt 50 pinner bak gullet. Men en glimrende sølvmedalje var da i havn lørdagskvelden og gratulasjonene stod i kø!

Gokstad hadde dermed 2 klare for semifinalen søndagsmorgen, som egentlig skulle bestå av 16, men 3 meldte forfall så sent at det ikke var lov å sette inn 3 nye, heldigvis hører dette til sjeldenhetene at dette skjer i et Norgesmesterskap, så semifinalen bestod da av 13 spillere og 8 skulle gå videre til pp finale.

Alex og Chris spiller bra fra starten av og de begge holder seg inne blant de 8 også før siste serien, da spiller Chris kun 154 men det holder til å gå videre som 5 mann. Alex slet seg til en 161 serie som dessverre ikke holdt til å gå videre, han skulle ha hatt 24 pinner mer, men en 9 plass er jo ikke så værst, men vi som kjenner Alex vet han ikke er helt fornøyd med det.

Chris gikk dermed ut i pp finale, men kom dessverre på etterskudd fra starten av og nådde ikke opp til det flotte spillet han hadde vist tidligere. Han vinner kun 1 kamp av 7 og blir sist i finalen, men en 8 plass skal han være godt fornøyd med, og når han i tillegg får med seg en sølvmedalje så har han hatt et stort mesterskap.

Fremover så står turneringene i kø, så det anbefales å kjøpe julegavene nå!