gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Kveldens Romling: Øyvin Kulseng

1. des. 2011, 23:25 av Kjell Myhre
120.JPG

Pga at 2 påmeldte ikke dukket opp så var det 16 håpefulle Romlinger som skulle kjempe om heder og ære, samt mulighet til å få marsipangriser og griseflaxlodd i tillegg til de vanlige pengepremiene.

Cut'n gikk i kveld på hele 519, og vår gjest fra Grenland, Odd Larønningen var siste mann inn i kvart'n. Alex Larsen var best innledende, men Øyvin hadde høyest og fikk millionsjanse! Pauseinnslaget i kveld bestod av at marsipangrisene skulle få sine eiere, og Alex, Chris og Svein var de heldige!

Øyvin spilte seg frem til finale, sammen med våre egne Chris og Roar som hadde kjempet seg gjennom en spennende fight mot Odd i semi'n og denne matchen satt nok i da han skulle prøve å prestere på nytt. Øyvind avgjør greit foran Chris som fortsatt holder sine fine form etter U23 NM. Vi gratulerer alle 3!

Da tar arrangørRomlingene en velfjortjent juleferie og vel møtt igjen 5 januar. I denne tiden vil vi planlegge Sandefjors Masters som finner sted 8 - 12 februar 2012 slik at vi kan få lagt ut plakat rett over på nyåret!