gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Godt nytt år

31. des. 2011, 12:59 av Kjell Myhre
269613770_2c309114c0_b.jpg

Kort tid igjen av 2011 og en ser litt tilbake på hvordan året var for klubben.

Både vårt Umbro lag og vårt lag i 2 divisjon unngikk nedrykk i mai og så frem mot en ny spennende sesong. Den er nå halvspilt og det har vært tøft for begge lag, og Umbrogutta ligger sist mens 2.laget har inntatt nest siste plass. Nå er det bare å brette opp armene for Gokstad Romlingene og så får vi satse på at det går bra til slutt.

Av edle medaljer, så all ære og berømmelse til Alex og Simen som for 2'dre året på rad tok sølv i double i NM. I tillegg fikk Alex med seg nok en medalje, da han og Chris tok sølv i U23NM.

Det var kun 2 av klubbens medlemmer som gikk til topps i en "helgeturnering" dette året, det var Alex og Chris. Det var jo bedre enn 2010 hvor det var ingen som vant.

I mars ble forbundstinget avsluttet og etter et år med heftige diskusjoner rundt om i de tusen hjem, ble det stille da en gikk tilbake til den gamle poengbergningen, samt en fikk endelig kun 6 og 4 manns lag i ligaen og så ble rankingssystemet innført.

Grasrotandelen bringer klubben svært så nødvendig med penger, og pr. idag så er det 54 spillere tilknyttet oss, og vi retter en kjempestor takk til dere alle.

Svein Henriksen, Hans Fredrik og Lisa takket for seg i klubben og vi ønsket velkommen Alexander Larsen, Sondre Jensen og Jan Alexander Hansen.

Juniorarbeidet er bra, vi har idag 11 juniorer som er en liten nedgang fra i fjor. En skulle ønske at flere av disse ville satse mer og vi får håpe det kommer etter hvert.

Noe som ikke er bra og som er vel årets største skuffelse er å se hvordan kretsen fungerer. Og det er sikkert andre kretser i landet som også fungerer like dårlig. En må kunne få lov å spørre hvorfor er det så nødvendig med å ha en krets?

Klubben retter en stor takk til Stanghjørnet AS og Byggmester Rolf Undseth AS for kjærkommen støtte.

I tillegg må vi takke alle som er med på dugnadsjobben vi alltid har i august måned, Sandarcupen, hvor vi tilrettelegger forholdene for yngre fotballspillere fra hele landet slik at de kan trives på Gokstad skole.

Fremover, så skal vi arrangere Sandefjord Masters i februar, denne hadde vi høye ambisjoner med når vi startet planleggingen, men det blir en vanlig turnering og vi får håpe flere spillere tar turen til oss denne gangen enn tidligere år.

Årsmøtet i mai/juni blir viktig og valgkomiteen har en jobb å gjøre fremover.

Et riktig godt nytt år ønskes alle