gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Klart for kamp om poenga

6. jan. 2012, 18:46 av Kjell Myhre

Etter en pause på 1 1/2 måned ruller ligaen igjen, og det er ikke å legge skjul på at en er noe nervøs på hvordan vårsesongen vil bli for våre lag.

Vårt Umbrolag denne runden er det "yngste" vi har hatt og hvor gjennomsnittsalderen er 23 år. Alexander Larsen og Sondre Jensen får her sin debut hos oss. En drar på tur til Vestlandet og møter først Mascot lørdags formiddag, og vi har de beste erfaringer å møte dem borte og har faktiskt ikke tapt der i Umbroliga sammenheng. Dette er en kjempe viktig kamp for begge lag som ligger helt i bunnen med 7 poeng. Forhåpentligvis blir turen til Stavanger med buss og ferjer svært så hyggelig, og en kan kjempe jevnt med Cross søndag. De 4 andre som drar er Alex, Chris, Erik og Simen.

Solli og Briskebyen har 3 hjemmekamper hver seg og de har nå en gylden mulighet til å stikke fra, da de er STORE favoritter og bør og skal ta hjem 6 poeng! Solør skal ha en god sjanse til å gjøre et byks oppover på tabellen.

Vårt 2 lag skal også ut i 2 kamper denne helgen, begge hjemme lørdag, og først møter en Haugesund kl. 11.00 og kl. 14.00 tar vi imot Stord. Her stiller vi med Jan Helge, Roar, Harald, Sven M og Kjell. Laget trenger poeng for å ikke bli hektet av i bunnen da en kun har samla 3 poeng hittil!

Så gokstadRomlinger det er bare å stå på og måtte dette bli en knallhelg med mye poeng!