gokstad.jpg

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

2 kjærkomne poeng

8. jan. 2012, 18:16 av Kjell Myhre

Det var knyttet stor spenning til vårt "nykomponerte" Umbrolag denne helgen, og de gjorde en formidabel innsats og kunne glade dra hjem fra Stavanger i ettermiddag med 2 flotte poeng i sekken! På lørdag så spiller man 6-6 mot Mascot og det var et rettferdig resultat kampen sett under ett, og Chris Sunde spilte best med 688. Turen videre gikk derfor veldig greit og mot Cross hadde man alt å hevne for kampen fra ifjor da en ble knust. Dette skjedde ikke denne gang... En lå under 1-3 etter første, spilte 2-2 i andre og etter topp spill og hard kjemping så fikk en 3-1 i vår favør, slik at det ble 6-6 i denne kampen også. Alexander Halvorsen spilte best av samtlige med 722.

Stort grattis til hele laget og da ser det ut som vi har fått satt sammen et lag som vi kan være optimistiske med for fremtiden :)

En ligger fortsatt på nedrykksplass, men det er tett og det blir en tøff fight gjennom våren. Neste jobb for gutta blir i begynnelsen av februar, hvor vi får besøk av Briskebyen og Solør. Da får vi se om vi endelig kan ta poeng fra Hamar's glade gutter, det hadde smakt!

Det ble som forventet ingen overraskelser i de andre kampene og Solli troner øverst med 21 poeng og tett fulgt av Briskebyen med 20 og en liten luke ned til Cross med 17.

At optimismen igjen råder hos Umbrogutta, så kan man ikke si det om vårt 2 lag, begredelig spill resulterte i to tap mot Haugesund og Stord. Det er nå hele 7 poeng opp til Askøy som ligger over nedrykksstreken og vi er avhengig av en mirakelkur for å unngå å havne i 3 divisjon neste sesong.

Til uka arrangerer Jarlsberg bk nok en turnering, den fjerde for sesongen, denne gang Vallø Open og hvor flere fra klubben deltar. Jan Alexander Hansen gjør sin debut i BLÅ trøye :) og vi ønsker han lykke til. Det ser ikke ut til at noen GokstadRomlinger finner veien til turneringen på Hamar som også avsluttes neste helg.

Ellers så har vi et arrangement til Lørdagen, 14 januar, hvor vi får besøk av selveste Mads Sandbækken som skal lære juniorene litt av hvert av triks for å bli like god som ham :)

Her har klubben invitert alle juniorene i kretsen og etter spillinga blir det servert så mye pizza man klarer å spise! Påmeldingsfristen går ut mandag så ikke nøl med å meld dere på!

Når det gjelder Sandefjord masters, som er sponset av Byggmester Rolf Undseth, er plakaten noe forsinket. Premienivået blir kr. 12.000-8.000-6.000-4.000,- Beste damespiller dersom ikke høyere opp en 4 plass, kr. 4.000,- Junior: gavekort Sandbækken proshop pålydende kr. 3.000 - 2000 - 1000,- mer info vil bli lagt ut på gjesteboka til turneringen på bowlingres.no

Alle ønskes en veldig fin uke